Λαμία-ΑΕΛ 0-0: Αγγαρεία και δίκαιη ισοπαλία (highlights)

Σε ένα κακό ματς με τις άμυνες να κυριαρχούν, Λαμία και Λάρισα έμειναν χωρίς φάσεις στο 0-0.

Λαμία-ΑΕΛ 0-0: Αγγαρεία και δίκαιη ισοπαλία (highlights)

Με το μυαλό στις διακοπές και στη νέα σεζόν, Λαμία και Λάρισα έμειναν στο 0-0 σε ένα αδιάφορο και άχρωμο παιχνίδι που δεν είχε φάσεις. Και με τις άμυνες των δύο ομάδων να έχουν την κυριαρχία. Για τη Λαμία ήταν το τρίτο σερί 0-0 με τον Πετράκη στον πάγκο και για τη Λάρισα το δεύτερο στη σειρά.

Ελάχιστα πράγματα από τις δύο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο, με προβλέψιμο παιχνίδι καθώς η Λάρισα απειλούσε μόνο με τον Παπάζογλου που είχε ένα πλασέ στα χέρια του Επασί στο 13΄και μια άστοχη κεφαλιά στο 29΄, ενώ η Λαμία έκανε επιθέσεις μόνο από την πλευρά του Ρόμανιτς, συνήθως ημιτελείς. Κι είχε μια καλή στιγμή με κεφαλιά του Σκόνδρα από κόρνερ του Σάλιακα που πέρασε άουτ στο 44΄. Η ΑΕΛ έχασε με τραυματισμό από νωρίς τον Αλί Γκαζάλ και ο Γρηγορίου έβαλε τρίτο στόπερ στο ματς, τον Μιχαήλ, περνώντας στα χαφ τον Ηλιάδη.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης δυο καλά σουτ από Σκόνδρα και Φίλιπ έφυγαν εκτός εστίας, ενώ ένα συρτό του Αραβίδη μπλόκαρε ο Κρίστινσον. Στο 62΄ο Επασί απέκρουσε στη γωνία του σουτ του Μιλοσάβλιεβιτς. Ενώ στο επόμενο λεπτό η γυριστή κεφαλιά του Βύντρα ήταν επικίνδυνη αλλά έφυγε εκτός εστίας. Η Λαμία ήταν κάπως βελτιωμένη σε σχέση με το πρώτο ημίχρονο και είχε την πρωτοβουλία, αλλά δεν μπορούσε να γίνει απειλητική, ενώ ταυτόχρονα ανέκοπτε εύκολα τις κινήσεις των Θεσσαλών. Κι έτσι το ματς «έσβησε» στο 0-0.

Μικρογραφία

Λαμία-Λάρισα 0-0

Γήπεδο: ΔΑΚ Λαμίας

Διαιτητής: Σέζος (Κιλκίς)

Κίτρινες: 17’ Μπουλούλης – 40' Μιχαήλ, 45+1’ Παπάζογλου

Συνθέσεις

Λαμία: Επασί, Σκαρντοβέλι, Σκόνδρας, Αντέντζο, Βύντρα, Μπεχαράνο, Μπουλούλης, Σάλιακας, Ρομανιτς, Καραμάνος (81΄Βασιλόγιαννης), Αραβίδης (84΄Σασί)

Λάρισα: Κρίστινσον, Μπέρτος, Ηλιάδης, Μάρκοβιτς, Φίλιπ, Γκαζάλ (35΄Μιχαήλ), Σεσέροβιτς, Μιλοσάβλιεβιτς, Πινακάς, Βινίσιους (71' Λουφάκης), Παπάζογλου