ΠΑΟΚ: Υποψήφιος για τον πάγκο ο πρώην προπονητής του Καζακστάν, Στάνιμιρ Στόιλοφ

Τα σενάρια για τον πάγκο του ΠΑΟΚ καλά κρατούν. Μάλιστα σήμερα (11/7) υπήρξε νέο δημοσίευμα, αυτή τη φορά για τον πρώην προπονητή του Καζακστάν, τον Βούλγαρο, Στάνιμιρ Στόιλοφ.

ΠΑΟΚ: Υποψήφιος για τον πάγκο ο πρώην προπονητής του Καζακστάν, Στάνιμιρ Στόιλοφ

Τα σενάρια για τον πάγκο του ΠΑΟΚ καλά κρατούν. Μάλιστα σήμερα (11/7) υπήρξε νέο δημοσίευμα, αυτή τη φορά για τον πρώην προπονητή του Καζακστάν, τον Βούλγαρο Στάνιμιρ Στόιλοφ.

Ο 53χρονος τεχνικός, ο οποίος είναι σύμφωνα με τα δημοσιεύματα πιθανό να αναλάβει τον ΠΑΟΚ, είναι άνεργος τους τελευταίους μήνες.

Μάλιστα όπως γράφουν οι συμπατριώτες του ο Στόιλοφ κλήθηκε να αναλάβει την Λέφσκι Σόφιας αλλά αρνήθηκε γιατί περιμένει πρόταση από ομάδα του εξωτερικού!

Ο Στόιλοφ έχει δουλέψει στο παρελθόν δύο φορές στην Εθνική Βουλγαρίας και ήταν και στον πάγκο του Καζακστάν, ενώ σε επίπεδο συλλόγων έχει εργαστεί στη Λέφσκι, στη Λίτεξ Λόβετς, την Ανόρθωση, την Μπότεφ και την Αστάνα.

Ο 53χρονος Στόιλοφ είναι ανενεργός από τον Ιανουάριο του 2019, όταν έλυσε την συνεργασία του με την Εθνική Καζακστάν, ενώ από το 2014 έως το 2018 κάθισε στον πάγκο της Αστάνα.

Στην Ανόρθωση δούλεψε πριν από περίπου δέκα χρόνια όπου και παρέμεινε για 25 αναμετρήσεις.