Γραμμένος: Δεν είχα πολύ χρόνο να σκεφτώ και ψήφισα αρνητικά!

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ ψήφισε υπέρ της αλλαγής της ποινής στις μη αδειοδοτούμενες ΠΑΕ, γεγονός που σημαίνει ότι με ψήφους 14 - 2 οι ομάδες που δεν αδειοδοτούνται θα έχουν περιορισμούς στις μεταγραφές και θα υποστούν ποινή αφαίρεσης έξι βαθμών.

Γραμμένος: Δεν είχα πολύ χρόνο να σκεφτώ και ψήφισα αρνητικά!

Μια εκ των δύο αρνητικών ψήφων ήταν αυτή του προέδρου της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένου ο οποίος ερωτώμενος γιατί ψήφισε αρνητικά τόνισε ότι ο χρόνος που είχε στη διάθεσή του για να εξετάσει το θέμα ήταν περιορισμένος.

«Αντιλαμβάνομαι το έκτακτο του θέματος, αλλά καλούμαστε να κάνουμε αλλαγή, ενώ ήδη συνεδριάζουν τα όργανα για την αδειοδότηση. Η χρονική στιγμή υπερβαίνει τα πράγματα, είμαι κατά του υποβιβασμού ομάδων, αλλά το τάιμινγκ είναι σοβαρός παράγων. Πώς μπορεί να ληφθεί τέτοια απόφαση σε αυτή τη χρονική συγκυρία;», είπε αρχικά ο πρόεδρος της ΕΠΟ για να συμπληρώσει:

«Μετά από ώριμη σκέψη δεν μπορώ να δώσω θετική ψήφο σε όσα φέρνει προς έγκριση η Λίγκα, σέβομαι το κατεπείγον, αλλά μερικά πράγματα είναι ανυπέρβλητα. Υπάρχει όντως αδήριτη ανάγκη, αλλά ως άνθρωπος και με βάση το αξιακό μου σύστημα, δεν μπορώ να ψηφίσω την αλλαγή της ποινής και παρακαλώ για την κατανόησή σας».