Super League 1: Ροτέισον στο «Βικελίδης», «τελικός» στην Τούμπα με βλέμμα στο ΟΑΚΑ!

Τα ματς Άρης - ΟλυμπιακόςΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός και ΑΕΚ - ΟΦΗ περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής των Playoffs για την Super League 1.

Super League 1: Ροτέισον στο «Βικελίδης», «τελικός» στην Τούμπα με βλέμμα στο ΟΑΚΑ!

Με τρεις αναμετρήσεις σε «Κλ. Βικελίδης», Τούμπα και ΟΑΚΑ διεξάγεται εξ ολοκλήρου η 7η αγωνιστική των Playoffs της Super League 1 την Τετάρτη, 8 Ιουλίου.

Η αυλαία ανοίγει στις 19:15 (LIVE στο fosonline.gr) με τον Άρη να υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο «Βικελίδης». Οι γηπεδούχοι αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα, με τον Μίχαελ Ένινγκ να συμπεριλαμβάνει στην αποστολή όλους τους εναπομείναντες παίκτες του που είναι διαθέσιμοι. Ο Πέδρο Μαρτίνς από την άλλη προχώρησε σε εκτεταμένο ροτέισον ενόψει και του ματς με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη. Εκτός αποστολής έμειναν οι Σα, Τσιμίκας, Γκιγιέρμε, Ελ Αραμπί και Μπα, μέσα οι Ραντζέλοβιτς, Καραργύρης, Ξενιτίδης.

Στις 21:00 η δράση συνεχίζεται στην Τούμπα με το ματς ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός. Για τους Θεσσαλονικείς ο αγώνας αυτός θεωρείται «τελικός» αναφορικά με την κατάληψη της 2ης θέσης. Ο «δικέφαλος» βρίσκεται στο -2 από την ΑΕΚ και δεν έχει περιθώρια για άλλες απώλειες. Εντός αποστολής ο Βιεϊρίνια, εκτός ο Πέλκας. Χωρίς τον τιμωρημένο Κουρμπέλη οι «πράσινοι», μέσα για πρώτη φορά ο Κονάν.

Η αγωνιστική ολοκληρώνεται στις 21:30 στο ΟΑΚΑ, με την ΑΕΚ να φιλοξενεί τον ΟΦΗ. Η Ένωση θα ψάξει μία ακόμα νίκη ώστε να διατηρηθεί στην 2η θέση, χωρίς να ανησυχεί για τον ΠΑΟΚ, ενώ οι Κρητικοί θα επιδιώξουν να φανούν ανταγωνιστικοί. Χωρίς εκπλήξεις και πλήρης η αποστολή του Μάσιμο Καρέρα, πλην του Γαλανόπουλου. Για τους φιλοξενούμενους, εκτός αποστολής ο ανέτοιμος Δεληγιαννίδης, οι Νέιρα και Μαρινάκης για λόγους ξεκούρασης και ο τιμωρημένος Κουτρουμπής.

Το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής των Playoffs της Super League 1:

Τετάρτη 8/7
19:15 Άρης - Ολυμπιακός
21:00 ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός
21:30 ΑΕΚ - ΟΦΗ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ