Ολυμπιακός: Οι Ιταλοί «χτυπάνε» τον Καμαρά

Ο Μαντί Καμαρά έχει στο… μάτι των Ιταλών και ήδη τρία κλαμπ από τη γειτονική χώρα ασχολούνται με τον διεθνή χαφ του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός: Οι Ιταλοί «χτυπάνε» τον Καμαρά

Έχει "τρελάνει" κόσμο ο Μαντί Καμαρά, ο οποίος πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα του Ολυμπιακού και είναι από τους πλέον περιζήτητους ποδοσφαιριστές της ομάδας του Πειραιά.

Όπως γράφει και το σημερνό "ΦΩΣ" ο Ολυμπιακός έχει ήδη απορρίψει πρόταση 12 εκατ. ευρώ για τον Αφρικανό ποδοσφαιριστή. Στην Ιταλία, ωστόσο υπάρχουν δημοσιεύματα για τον διεθνή άσο των Πειραιωτών. Συγκεκριμένα σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι γείτονες για τον ποδοσφαιριστή των "ερυθρόλευκων" υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον από τρεις ομάδες.

Συγκεκριμένα Ρόμα και Μίλαν είναι δύο σύλλογοι για τους οποίους είναι γνωστό πως έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να πάρουν τον παίκτη από τον Ολυμπιακό. Δεν είναι, ωστόσο οι μοναδικές, αφού στο… κόλπο φαίνεται πως έχει μπει και η Φιορεντίνα. Οι "βιόλα" έχουν τσεκάρει τον Καμαρά σε αρκετά φετινά παιχνίδια.

Οι Ιταλοί αναφέρουν πως η ομάδα της Φλωρεντίας ετοιμάζεται ήδη να καταθέσει επίσημη πρόταση για τον Καμαρά, η οποία θα είναι ύψους 10 εκατ. ευρώ. Αν ισχύει αυτό το ποσό τότε γίνεται αντιληπτό πως ο Ολυμπιακός θα την απορρίψει. Για τον Καμαρά τα χρήματα που ζητούν οι Πειραιώτες είναι αρκετά πάνω από τα 20 εκατ. ευρώ και μία πρόταση αυτού του επιπέδου δεν έχει καμία τύχη.