Ο Φατίχ Τερίμ βάζει εμπόδια στον Ολυμπιακό!

Η Γαλατασαράι έχει μπει αποφασιστικά στη διεκδίκηση του Αντριέν Τομασόν που ενδιαφέρει και τους Πειραιώτες, αλλά υπάρχει στο βάθος και η υποτίμηση της τουρκικής λίρας που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα.

Ο Φατίχ Τερίμ βάζει εμπόδια στον Ολυμπιακό!

Ο Αντριέν Τομασόν είναι ένας παίκτης που τον έχει προτείνει ο Φρανσουά Μοντέστο εδώ και έναν μήνα και γίνεται μία αξιόλογη προσπάθεια από τον Ολυμπιακό. Τουλάχιστον αυτό λένε στην Γαλλία και αυτό ισχυρίζεται η πλευρά του 24χρονου χαφ που έμεινε ελεύθερος από τη Ναντ.

Το συμβόλαιό του κυμαίνεται γύρω στο εκατομμύριο, αλλά το κακό στην υπόθεση είναι ότι πλέον έχει μπει για τα καλά στο παιχνίδι της διεκδίκησής του και η Γαλατασαράι.

Η πρωταθλήτρια Τουρκίας θέλει να εντάξει στο δυναμικό της τον Τομασόν. Ο κόουτς της “τσιμπόμ μπομ” Φατίχ Τερίμ παρακολουθούσε το τελευταίο εξάμηνο τον Γάλλο χαφ με τη φανέλα της Ναντ και θεωρεί ότι μπορεί να ενισχύσει την ομάδα του στην προσπάθεια που θα κάνει τη νέα σεζόν στο Champions League.

Αυτό που προβληματίζει πάντως την Γαλατασαράι είναι το γεγονός ότι η υποτίμηση της τουρκικής λίρας μπορεί να ανατρέψει άρδην τα δεδομένα. Ήδη η Φενερμπαχτσέ ανακοίνωσε ότι θα ρίξει το μπάτζετ της. Ίσως λοιπόν παίξει το ρόλο της αυτό στον μεταγραφικό σχεδιασμό και της Γαλατά.

Εξ αρχής πάντως για τον Ολυμπιακό ήταν μία εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση, καθώς εκτός από την τουρκική ομάδα, στο “κόλπο” έχουν μπει και γερμανικές ομάδες (Μάιντς, Ανόβερο), αλλά και γαλλικές.