Ο Μαρτίνς για Κρίστινσον και Τζολάκη

Ο Πέδρο Μαρτίνς αναφέρθηκε στη μεταγραφή του Κρίστινσον από την ΑΕΛ και γι' ακόμα μία φορά βρήκε την ευκαιρία να πλέξει το εγκώμιο του Τζολάκη.

Ο Μαρτίνς για Κρίστινσον και Τζολάκη

Η ΑΕΛ ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Έγκμουντουρ Κρίστινσον στον Ολυμπιακό, του τερματοφύλακα που τη φετινή σεζόν έχει χάσει μόλις ένα παιχνίδι με τους "βυσσινί" και αυτό στα play offs με αντίπαλο τον Ατρόμητο.

Η φετινή σεζόν είναι σε εξέλιξη, αλλά στον Ολυμπιακό φροντίζουν να ετοιμάζονται για την επόμενη. Ήδη ο Ισλανδός πορτιέρε ανήκει στους Πειραιώτες και είναι προφανές πως θα υπάρξουν αλλαγές στην τριάδα των γκολκίπερ την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο Πέδρο Μαρτίνς, ωστόσο, μιλώντας στη Nova και σε σχετική ερώτηση για τον Κρίστινσον έδειξε γι' ακόμα μία φορά την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο του νεαρού πορτιέρε, Τζολάκη.

«Αυτή τη στιγμή είμαστε συγκεντρωμένοι στην ομάδα που έχουμε. Πιστεύουμε πολύ στις δυνατότητες του Τζολάκη, ο οποίος είναι ένας παίκτης με πολύ μεγάλο μέλλον μπροστά του και πιστεύουμε πως θα είναι ένας από τους σημαντικούς παίκτες του Ολυμπιακού στο μέλλον», είπε χαρακτηριστικά ο Πέδρο Μαρτίνς.