Ολυμπιακός: Αυτά κάνει και για αυτό τον πήρε - Δείτε τον Κρίστινσον (vid)

Έγκμουντουρ Κρίστινσον! Ένας τερματοφύλακας, ο οποίος ξεχώρισε τις δυο σεζόν με τη φανέλα της ΑΕΛ ενώ φέτος έπαιξε σε όλα τα ματς της κανονικής περιόδου, όπως και ο Ζοσέ Σα του Ολυμπιακού! Ο Ισλανδός και πέρσι δεν είχε λείψει λεπτό από τους αγώνες της ομάδας της Λάρισας

Ολυμπιακός: Αυτά κάνει και για αυτό τον πήρε - Δείτε τον Κρίστινσον (vid)

Έγκμουντουρ Κρίστινσον! Ένας τερματοφύλακας, ο οποίος ξεχώρισε τις δυο σεζόν με τη φανέλα της ΑΕΛ ενώ φέτος έπαιξε σε όλα τα ματς της κανονικής περιόδου, όπως και ο Ζοσέ Σα του Ολυμπιακού!

Ο Ισλανδός και πέρσι δεν είχε λείψει λεπτό από τους αγώνες της ομάδας της Λάρισας.

Ο Ισλανδός τερματοφύλακας, Έγκμουντουρ Κρίστινσον είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν την τελευταία διετία στο ελληνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της ΑΕΛ.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της φετινής αγωνιστικής περιόδου το όνομά του ακούστηκε και για τον ΠΑΟΚ αλλά και την ΑΕΚ. Τελικά ο πρωταθλητής Ολυμπιακός έδωσε τα χρήματα και έκανε δικό του τον διεθνή Ισλανδό τερματοφύλακα.

Ο Ολυμπιακός πήρε τον Ισλανδό τερματοφύλακα Κρίστινσον της ΑΕΛ!

Ο Έγκμουντουρ Κρίστινσον και την περσινή σεζόν δεν έχασε λεπτό από τα παιχνίδια της ΑΕΛ ενώ στα φετινά πλέι άουτ, δεν έχει αγωνιστεί μόνο στο ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι πριν από μια εβδομάδα.

Ο Κρίστινσον είναι ανάμεσα στους τερματοφύλακες που απέκρουσαν πέναλτι και δύο μάλιστα τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Δύο είναι και οι ασίστ που έβγαλε ο Ισλανδός τερματοφύλακας, κάνοντας ρεκόρ, καθώς κανείς άλλος πορτιέρε δεν έχει καταφέρει κάτι ανάλογο.

Δείτε τον