ΑΕΛ - Πανιώνιος 0-0: Ο «Ιστορικός» άντεξε και με δέκα παίκτες! (highlights)

Ο Πανιώνιος, αν και από το 31' έπαιζε με δέκα παίκτες (αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Ντομίνγκες), στάθηκε όρθιος στη Λάρισα και πήρε τον βαθμό με αντίπαλο την ΑΕΛ (0-0)

ΑΕΛ - Πανιώνιος 0-0: Ο «Ιστορικός» άντεξε και με δέκα παίκτες! (highlights)

Ο Πανιώνιος, αν και από το 31' έπαιζε με δέκα παίκτες (αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Ντομίνγκες), στάθηκε όρθιος στη Λάρισα και πήρε τον βαθμό με αντίπαλο την ΑΕΛ (0-0).

Την ερχόμενη αγωνιστική υποδέχεται τον Παναιτωλικό, σε έναν αγώνα που θα κρίνει πολλά στη μάχη για την παραμονή στην κατηγορία.

Η ΑΕΛ μπήκε δυνατά στο ματς, αλλά ο Πανιώνιος γρήγορα ισορρόπησε και πήγε τον αγώνα στα μέτρα του.

Βέβαια στο 31' ήρθε η αυστηρή αποβολή του Ντομίνγκες με δεύτερη κίτρινη κάρτα και άλλαξαν οι ισορροπίες, αν και στην επόμενη φάση θα μπορούσε ο Πανιώνιος να ανοίξει το σκορ με τον Λυμπεράκη, αλλά έσωσε ο Μπέρτος.

Η ΑΕΛ από την πλευρά της είχε δοκάρι με τον Παπάζογλου (39'), αλλά και πάλι ο έμπειρος φορ δεν βρήκε το γκολ.

Στην επανάληψη η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου, παίζοντας και με παίκτη παραπάνω, πίεσε, είχε καλές στιγμές για να σκοράρει, αλλά ο Πανιώνιος αν και με δέκα και παρά την κούραση κατάφερε να κρατήσει το μηδέν και να επιστρέψει στη Νέα Σμύρνη με έναν βαθμό-χρυσάφι.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

ΑΕΛ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Γήπεδο: AEL FC ARENA

Σκόρερ: -

Διαιτητής: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)

Κίτρινες κάρτες: Αλί Γκαζάλ, Σεσέροβιτς, Ζίζιτς, Τσιλούλης

Κόκκινη κάρτα: Ντομίνγκες (2η κίτρινη)

Οι συνθέσεις

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κρίστινσον, Μπέρτος, Μάρκοβιτς, Ζίζιτς, Φιλίπ (79' Μούζεκ), Σεσέροβιτς, Αλί Γκαζάλ (46' Ηλιάδης), Βινίσιους (58' Πινακάς), Μιλοσάβλιεβιτς, Τόρζε, Παπάζογλου.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Λεωνίδας Βόκολος): Κότνικ, Ρέντζας, Σταυρόπουλος, Ντομίνγκες, Σαραμαντάς, Παπανικολάου, Κόρμπος, Οικονομίδης (34' Ευαγγέλου), Μαξίμοβιτς (81' Παπαγεωργίου), Λυμπεράκης (61' Άρσε), Τσιλούλης.

ΔΕΊΤΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΕΛ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ