Μπίσεσβαρ: «Είναι θέμα απόδοσης και ψυχολογίας»

Το δικό του σχόλιο για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ έκανε ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Ντιέγκο Μπίσεσβαρ. 

Μπίσεσβαρ: «Είναι θέμα απόδοσης και ψυχολογίας»

Απογοήτευση επικρατεί στις τάξεις του ΠΑΟΚ ύστερα από την εκτός έδρας ισοπαλία (2-2) με τον ΟΦΗ στην Κρήτη για τα πλέι οφ της Super League 1. Από την μεριά του ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, που άνοιξε το σκορ στην αναμέτρηση, αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο παιχνίδι αλλά και στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ΠΑΟΚ. Αναλυτικά όσα δήλωσε:

ΟΦΗ - ΠΑΟΚ 2-2: «Πέσανε κορμιά» - Γκολ, αποβολές και ήρωας ο Πασχαλάκης στο 96΄ (highlights)

Για το αν είναι θέμα απόδοσης ή ψυχολογίας: «Δύσκολη ερώτηση. Είναι μίξη και των δύο. Πιστεύω ότι δεν παίξαμε τόσο άσχημα, είχαμε αρκετές μικρές ευκαιρίες. Σούταραν δύο φορές στην εστία και σκόραραν δύο γκολ. Αυτή είναι η φάση που είμαστε τώρα. Προσπαθούμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο κάθε φορά και προσπαθούμε να το ξεπεράσουμε. Σκόραραν δύο φορές, έπρεπε να σκοράρουμε δύο παραπάνω. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

Για το αν υπάρχει άμεση λύση στο αγωνιστικό πρόβλημα που παρουσιάζει ο ΠΑΟΚ: «Πιστεύουμε, γιατί είμαστε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και θέλουμε να δουλεύουμε σκληρά ο ένας για τον άλλο, το κάνουμε αυτό. Έπρεπε να κάνουμε το 0-2, αλλά σκόραραν για το 1-1. Είναι κάτι που συμβαίνει. Πρέπει να ελέγξεις το παιχνίδι. εμείς σε μια στιγμή χάσαμε το έλεγχο και δεχθήκαμε γκολ».

Για την συνέχεια: «Να παραμείνουμε θετικοί, να δουλέψουμε σκληρά, να πιστέψουμε στους εαυτούς μας και στην ομάδα και όλα θα πάνε καλά».