Ρόκα: «Σημαντικός για οποιαδήποτε ομάδα ο Ίσλα, έχουμε συγκεκριμένο μπάτζετ»

Ρόκα: «Σημαντικός για οποιαδήποτε ομάδα ο Ίσλα, έχουμε συγκεκριμένο μπάτζετ»

Αν και δεν επιβεβαίωσε σε απόλυτο βαθμό το ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών, περί πολύ «ζεστού» ενδιαφέροντος και πρότασης του Παναθηναϊκού προς τον διεθνή Χιλιανό Μαουρίσιο Ίσλα, ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού», Τσάβι Ρόκα, άφησε ανοιχτό... παράθυρο για τον 32χρονο δεξιό μπακ, σε δηλώσεις που έκανε στην ιστοσελίδα lacuarta της Χιλής.

«Η πολιτική του συλλόγου μας είναι τέτοια που ειλικρινά δεν μπορώ να αναφερθώ στις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας μας, ειδικά όταν υπάρχουν ανοιχτές συζητήσεις. Αυτό που μπορώ να σας πω είναι πως ο Μαουρίσιο Ίσλα είναι ένας ποδοσφαιριστής που κάθε ομάδα θα ήθελε να έχει στο δυναμικό της», τόνισε αρχικά ο Ρόκα για τον πολύπειρο μπακ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Φενέρμπαχτσε και ενδιαφέρει παράλληλα και τις Μπόκα Τζούνιορς, Σεβίλη, Μπέτις.

Και συμπλήρωσε για το οικονομικό σκέλος και με γνώμονα πάντα πως ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να προσεγγίσει τα χρήματα που έπαιρνε ο Ίσλα στην Τουρκία (πάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ ετησίως): «Ως σύλλογος έχουμε ένα συγκεκριμένο μπάτζετ, το οποίο πρέπει να τηρήσουμε πιστά. Πάνω σε αυτή τη βάση εργαζόμαστε καθημερινά. Βρισκόμαστε όμως ακόμη στο ξεκίνημα των μεταγραφών. Θα δούμε τι θα γίνει τις επόμενες μέρες...».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ