Φιλική νίκη (1-0), με Κορομηλά, της ΑΕΚ Β', επί της Αγίας Παρασκευής

Η ΑΕΚ Β' επιβλήθηκε με 1-0 στην Αγία Παρασκευή, της τοπικής ομάδας, με το μοναδικό τέρμα της φιλικής αναμέτρησης να πετυχαίνει ο Γιάννης Κορομηλάς.

Νικηφόρα, εξελίχθηκε η φιλική αναμέτρηση της δεύτερης ομάδας της ΑΕΚ στην Αγία Παρασκευή, με την τοπικη ομάδα (Γ' Εθνικής).

Η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου επικράτησε με το μίνιμουμ σκορ και μοναδικό σκόρερ τον Γιάννη Κορομηλά.

Οι «κιτρινόμαυροι» ήταν κυρίαρχοι στο πρώτο ημίχρονο και έφτασε σε πολύ καλές ευκαιρίες (16′, 26′ Χριστόπουλος, 29′ Γαλανόπουλος, 33′ Γερολέμου) που όμως σταμάτησαν στον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε στο 2ο μέρος με τις ευκαιρίες να συνεχίζονται πριν φτάσειστο γκολ στο 74′ μετά από γύρισμα του Παναγιώτη Γεωργέα από τα αριστερά και άψογο πλασέ του Γιάννη Κορομηλά μέσα από τη μεγάλη περιοχή.

Στον αγώνα πήρε χρόνο συμμετοχής ο Κώστας Γαλανόπουλος και κάποιοι από τους ποδοσφαιριστές που προπονούνται με την πρώτη ομάδα (Χατζηεμμανουήλ, Θεοχάρης, Μουστακόπουλος, Ραντόνια, Κοσίδης).

Η σύνθεση της ΑΕΚ Β: Χατζηεμμανουήλ (46′ Θεοχάρης) Ραντόνια (80′ Σταμούλης) Χατζηκυριάκος (60’ Ντάικο) Τρούμπουλος, Παρράς, Γαλανόπουλος (46’ Κορομηλάς) Μουστακόπουλος (80′ Δημητρίου) Γερολέμου (60′ Ρουκουνάκης) Ε. Χριστόπουλος (46′ Σκόνδρας – 53′ λόγω τραυματισμού Γεωργέας) Μάσα (80′ Πιτιλακος) Γκολφίνος (60’ Κοσίδης).