Super League 2: Σέντρα και πάλι στις 29 Ιουνίου

Το διοικητικό συμβούλιο της Λίγκας αποφάσισε να συνεχιστεί το πρωτάθλημα της Super League 2 από τις 29 Ιουνίου. Απορρίφθηκαν και οι δυο προτάσεις για αναδιάρθρωση της Football League. Τι πρότεινε το ΔΣ της Διοργανώτριας σχετικά με την αναδιάρθρωση. 

Super League 2: Σέντρα και πάλι στις 29 Ιουνίου

Έχουμε σέντρα ξανά στο πρωτάθλημα της Super League 2 καθώς οι ομάδες του πρωταθλήματος, αποφάσισαν να ξεκινήσουν εκ νέου το πρωτάθλημα στις 29 Ιουνίου. Σε πρώτη φάση κατά πλειοψηφία οι ΠΑΕ επέλεξαν να μπουν ξανά στο γήπεδο, προσδιορίζοντας το πότε θα πραγματοποιηθεί η προτελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου. Να σημειωθεί, πως υπήρξαν ομάδες που δεν ήθελαν να παίξουν καθόλου. Βασικό ζήτημα ήταν από πότε θα μετρούσαν οι τέσσερις εβδομάδες, που απαιτεί ως ελάχιστο χρόνο προετοιμασίας η τελευταία Κοινή Υπουργική Απόφαση μετά την πολύμνη αποχή λόγω κορονοϊού.

Από την μεριά τους Λεβαδειακός και Χανιά ήθελαν να ξεκινήσει νωρίτερα το πρωτάθλημα, προτείνοντας σέντρα στις 22 Ιουνίου. Από την άλλη ο Απόλλων Σμύρνης ήθελε τις 5 Ιουλίου και στο φινάλε η πλειοψηφία είπε 29 Ιουνίου. Όσον αφορά τον Πλατανιά, οι Κρητικοί ήταν ξεκάθαροι στο να διακοπεί και να μην συνεχιστεί το πρωτάθλημα, κάτι που μπήκε σε ψηφοφορία, αλλά μειοψήφισε.

Συμφωνήθηκε επίσης στο μεσοδιάστημα μέχρι την επανεκκίνηση ειδική επιτροπή να έχει επαφές με τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, την ΕΠΟ και την ΕΡΤ με τις εξελίξεις να αναμένονται καθώς στο προσκήνιο υπάρχει πάντα και η περιβόητη αναδιάρθρωση. Τέλος, να σημειωθεί, ότι απορρίφθηκαν και οι δυο προτάσεις της Football League και το Δ.Σ. της διοργανώτριας αποφάσισε να προτείνει αναδιάρθρωση με 18 ομάδες στη Σούπερ Λίγκα 1, 16 στη Σούπερ Λίγκα 2 και 14 στη Football League.