Μπράβο στις ομάδες της Super League 2

Την ώρα που τα κλαμπ της Super League προετοιμάζονται για την επανέναρξη του πρωταθλήματος, οι ομάδες της β’ κατηγορίας μπαίνουν στο γήπεδο και δηλώνουν έτοιμες για την επιστροφή στη δράση.

Μπράβο στις ομάδες της Super League 2

Το νερό μπήκε στο αυλάκι στην Super League. Οι ομάδες επέστρεψαν στις προπονήσεις – αρχικά σε γκρουπ – και πλέον, οι ποδοσφαιριστές δουλεύουν όλοι μαζί, με στόχο τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα στο φινάλε της αγωνιστικής περιόδου.

Εκείνο που απομένει είναι τις επόμενες δυο εβδομάδες, να κυλήσουν όλα ομαλά, να δούμε επιτέλους σέντρα και φυσικά να φτάσουμε στο τέλος μιας δύσκολης αγωνιστικής περιόδου. Έστω, χωρίς κόσμο. Έστω, με τα γνωστά προβλήματα και την αγωνία για την επόμενη μέρα.

Την ώρα λοιπόν που οι περισσότεροι στη χώρα, ασχολούνται με την μεγάλη κατηγορία, τη δική τους «μάχη» για να παίξουν μπάλα δίνουν και οι περισσότεροι σύλλογοι της β’ κατηγορίας.

Αξίζουν φυσικά πολλά μπράβο στις ομάδες αλλά και στη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος για την προσπάθεια που έχει ξεκινήσει, προκειμένου να επιστρέψουν στο γήπεδο και στη δράση.

Τα πρώτα βήματα έγιναν. Συγκέντρωση στο γήπεδο, απαραίτητα τεστ για τον κορονοϊό και επιστροφή στις προπονήσεις.

Κάτι που πριν από λίγες ημέρες φάνταζε εξαιρετικά δύσκολο και απίθανο ή σε κάποιους ακουγόταν τρελό, τώρα είναι μια πραγματικότητα.

Οι ποδοσφαιριστές, οι προπονητές και οι παράγοντες γυρίζουν στο γήπεδο και ετοιμάζονται για να παίξουν ξανά ποδόσφαιρο.

Στέλνουν το μήνυμά τους. Είναι εδώ, συζητούν και έχουν έτοιμες προτάσεις για την φετινή αλλά και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Δεν ξέρουμε εάν θα πετύχουν το στόχο τους και θα ολοκληρωθεί φέτος το πρωτάθλημα της Super League 2. Το σίγουρο είναι πως δεν τα έχουν παρατήσει και συνεχίζουν να... παλεύουν για την ολοκλήρωση της σεζόν.

Ας κοιτάξει λοιπόν κάποιος και αυτή την κατηγορία. Ελληνικό ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο η Super League.

Εκτός κι αν θέλουμε να... γεμίσουμε με παύλες και ανακοινώσεις - τοποθετήσεις για χάρτινους πρωταθλητές!