Την Τρίτη oι αποφάσεις στην Super League 2

Το μεσημέρι της Τρίτης αναμένεται να πραγματοποιηθεί το καθοριστικό συμβούλιο των προέδρων της Super League 2 για την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος

Την Τρίτη oι αποφάσεις στην Super League 2

Αδειάζει η κλεψύδρα αναφορικά με την απόφαση που θα πρέπει να ληφθεί από τους υπεύθυνους των συλλόγων της Super League 2 σχετικά με την διεξαγωγή του πρωταθλήματος. Οι διαβουλεύσεις που έλαβαν χώρα και το Σαββατοκύριακο απλά επιβεβαίωσαν τις διαφωνίες που εξακολουθούν να υφίστανται μεταξύ των ομάδων της δεύτερης κατηγορίας, σχετικά με το αν θα πρέπει να δοθεί επανεκκίνηση ή να μπει οριστικά «λουκέτο».


Οι απόψεις φέρεται να είναι μοιρασμένες. Από τη μια όσοι επιθυμούν να συνεχιστεί το πρωτάθλημα, επισημαίνουν πως μόνο έτσι θα καταβληθούν οι δύο τελευταίες δόσεις των τηλεοπτικών δικαιωμάτων από την ΕΡΤ, που είναι αναγκαίες για την βιωσιμότητα των ΠΑΕ. Από την άλλη, οι υποστηρικτές του λουκέτου υποστηρίζουν πως αδυνατούν να καλύψουν τα έξοδα για την τήρηση του Υγειονομικού Πρωτόκολλου με συνεχή τεστ των ποδοσφαιριστών και καθαρισμούς στους χώρους άθλησης.


Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα, με τον Λεωνίδα Λεουτσάκο να τρέχει καθημερινά προκειμένου να διασφαλίσει την καλύτερη δυνατή προοπτική στο οικονομικό πεδίο, συζητώντας με τις υπερκείμενες αρχές. Για τα αποτελέσματα αυτών των επαφών, ο πρόεδρος της Λίγκας αναμένεται να ενημερώσει το μεσημέρι της Τρίτης τους 12 επικεφαλείς των ομάδων της Super League 2, οι οποίοι με τη σειρά τους μέσω τηλεδιάσκεψης θα συζητήσουν και θα αποφασίσουν για το μέλλον του πρωταθλήματος.