Super League 2: Επιστροφή στις προπονήσεις !

Με ψήφους 10-1 οι ομάδες της Super League 2 αποφάσισαν την επάνοδο στις προπονήσεις και θα μεταφέρουν άμεσα το σχετικό αίτημα στον Υφυπουργό Αθλητισμού

Super League 2: Επιστροφή στις προπονήσεις !

Με σχεδόν ομόφωνη απόφαση και ψήφους 10-1, οι εκπρόσωποι της Super League 2 είπαν «ναι» στην επιστροφή στις προπονήσεις. Ακολουθώντας τον δρόμο που προ ημερών χάραξε η Super League 1, οι επιτελείς των συλλόγων της δεύτερης κατηγορίας γυρίζουν με την σειρά τους στο γήπεδο, αρχικά για προετοιμασία και αν το επιτρέψουν οι συνθήκες, για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Αξίζει να σημειωθεί πως η μοναδική ομάδα που μειοψήφησε είναι ο Απόλλων Σμύρνης που προ ημερών είχε εκδώσει ανακοίνωση για την… επιστροφή στους στις προπονήσεις, ενώ ο Πλατανιάς δεν πήρε μέρος στην ψηφοφορία. Ο πρόεδρος της Λίγκας Λεωνίδας Λεουτσάκος θα μεταφέρει το σχετικό αίτημα στον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.

Σε ότι αφορά την Φούτμπολ Λιγκ, οι εκπρόσωποι της τρίτης κατηγορίας αποφάσισαν να τηρήσουν στάση αναμονής, περιμένοντας από τον Υφυπουργό περισσότερες λεπτομέρειες σε ότι έχει να κάνει με την υγεία και την ασφάλιση των αθλητών, την οικονομική ενίσχυση των ΠΑΕ και την οριστική απόφαση για την επανέναρξη ή όχι των πρωταθλημάτων.