Super League 2: Θετικές οι ΠΑΕ σε ενδεχόμενο αναδιάρθρωσης

Χωρίς να ληφθεί απόφαση ολοκληρώθηκε την Πέμπτη (23/4) η τηλεδιάσκεψη της Super League 2, ενώ οι ομάδες όρισαν επταμελή επιτροπή που θα κάνει συναντήσεις με αρμόδιους φορείς. Ανοιχτές υπό προϋποθέσεις οι ΠΑΕ σε ενδεχόμενο αναδιάρθρωσης

Super League 2: Θετικές οι ΠΑΕ σε ενδεχόμενο αναδιάρθρωσης

Καμία απόφαση δεν πάρθηκε μετά την τηλεδιάσκεψη της Super League 2 το μεσημέρι της Πέμπτης (23/4). Η συζήτηση διήρκεσε σχεδόν δύο ώρες, οι συμμετέχοντες δεν κατέληξαν σε κάποια απόφαση ή αποτέλεσμα και θα περιμένουν το διάγγελμα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη σχετικά με την άρση των μέτρων, όπως και τις επίσημες θέσεις των ΕΠΟ και UEFA.

Πάντως ορίστηκε επταμελής επιτροπή, την οποία απαρτίζουν οι Απόλλων Σμύρνης, Λεβαδειακός, ΠΑΣ Γιάννινα, Χανιά, Τρίκαλα, Ιάλυσος και ο πρόεδρος της Super League 2, Λεωνίδας Λεουτσάκος.

Σκοπός της νέας επιτροπής είναι να κάνει την οικονομική αποτίμηση του κορονοϊού ώστε οι αρμόδιοι να έχουν νέα δεδομένα στα χέρια τους και στη συνέχεια να προχωρήσουν σε συναντήσεις με ΕΠΟ, ΠΣΑΠ και κυρίως με τον Λευτέρη Αυγενάκη έτσι ώστε να ληφθούν αποφάσεις για την επόμενη μέρα.

Από εκεί και πέρα, ένα σενάριο που «παίζει» αρκετά το τελευταίο διάστημα είναι η αναδιάρθρωση, κάτι που άφησε να εννοηθεί και ο κ. Αυγενάκης. Μάλιστα οι ΠΑΕ δείχνουν θετικές στο συγκεκριμένο σενάριο, αρκεί βέβαια να υπάρξουν οι ανάλογες οικονομικές καλύψεις από την πολιτεία.

Σε αυτό που συμφώνησαν άπαντες είναι πως προέχει η υγεία όλων όσων συμμετέχουν και πως δεν πρόκειται να ξεκινήσουν να αγωνίζονται με το ενδεχόμενο να αρρωστήσει κάποιος και να ξαναμπεί «λουκέτο» στο πρωτάθλημα.