Δόξα Δράμας-ΠΑΣ Γιάννινα 1-2: Διπλό πρωτιάς (highlights)

Νίκη ανόδου με 1-2 πέτυχε ο ΠΑΣ Γιάννινα μέσα στην έδρα της Δόξας Δράμας.

Δόξα Δράμας-ΠΑΣ Γιάννινα 1-2: Διπλό πρωτιάς (highlights)

Μια νίκη που το εδραιώνει στην πρώτη θέση της κανονικής διάρκειας της Super League 2 και του δίνει μεγάλο πλεονέκτημα για την άνοδο στα πλέι οφ πέτυχε ο ΠΑΣ Γιάννινα εκτός έδρας κόντρα στην Δόξα Δράμας με 1-2 για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Το σκορ για τους φιλοξενούμενους άνοιξε ο Σάντι Κρίζμαν στο 21' με το πρώτο ημίχρονο να λήγει 0-1. Οι Δραμινοί ισοφάρισαν στο 63 με γκολ του Τάσου Κρητικού, με τον παίκτη να μην πανηγυρίζει το τέρμα του λόγω του παρελθόντος του με τον «Άγιαξ της Ηπείρου». Ενώ έδειχνε το ματς ότι θα έληγε ισοπαλία, ο Λέο στο 94' σκόραρε και έδωσε την νίκη στους Γιαννιώτες. Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής είχε μπει αλλαγή από τον Αργύρη Γιαννίκη. Στο τέλος ο Αλέξανδρος Νικολιάς άφησε τον ΠΑΣ με δέκα παίκτες.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

Δόξα Δράμας (Κώστας Βασιλακάκης): Μένκα, Σιώπης, Κουκόλης, Καψάλης, Παπαργυρίου, Πλέγας, Κόντος(59'Χάμοντ), Πινδώνης(81'Μαρκοπουλιώτης), Σαμπανίδης, Κρητικός(83'Αποστολίδης), Ρόβας.

ΠΑΣ Γιάννινα (Αργύρης Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Αποστολόπουλος, Μπουκουβάλας, Σκόνδρας, Παντελάκης, Σιόντης, Νικολιάς(74'Λέο), Λιάσος(74'Κάστρο), Ελευθεριάδης(64'Ξύδας), Παμλίδης, Κρίζμαν.