Υποδοχή με άγριες διαθέσεις στην Παναχαϊκή

Ένταση προκλήθηκε κατά την επιστροφή της αποστολής της Παναχαϊκής από τη Λιβαδειά στην Πάτρα, αφού τους ποδοσφαιριστές περίμεναν περίπου 25 οπαδοί με άγριες διαθέσεις.

Υποδοχή με άγριες διαθέσεις στην Παναχαϊκή

Η Παναχαϊκή ηττήθηκε 2-1 από τον Λεβαδειακό, στη Λιβαδειά και κατά την επιστροφή της αποστολής στην Πάτρα οπαδοί περίμεναν το πούλμαν. Ο κόσμος που ήταν συγκεντρωμένος στο σημείο όπου θα έφτανε το πούλμαν είχε άγριες διαθέσεις.

Super League 2: Ανέβηκε τρίτος ο Λεβαδειακός, 2-1 την Παναχαϊκή (βαθμολογία)

Το όχημα με τα μέλη της αποστολής της Παναχαϊκής έφτασε στην Αχαϊκή πρωτεύουσα περίπου στις 21:30. Στο σημείο είχαν συγκεντρωθεί περίπου 25 οπαδοί, οι οποίοι ήταν αγριεμένοι μετά την ήττα από τον Λεβαδειακό.

Λέγεται πως κάποιοι απ' αυτούς είχαν μαζί τους και σιδερογροθιές. Όταν αντίκρισαν το πούλμαν της Παναχαϊκής ξέσπασαν σε αποδοκιμασίες και δεν αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Υπήρξε χειροδικία εναντίον ποδοσφαιριστών, τους οποίους κατηγορούν για «στημένα» παιχνίδια. Προκλήθηκε μεγάλη ένταση μεταξύ παικτών και οπαδών και τα πνεύματα ηρέμησαν μετά την επέμβαση της αστυνομίας. Οι οπαδοί διαλύθηκαν, ενώ κάποιοι από τους παίκτες παρέμειναν για να δώσουν κατάθεση.