Λεβαδειακός: Αφαίρεση τριών βαθμών εάν δεν πληρωθεί ο Αντιλέχου

Διορία τριών εργάσιμων ημερών έχει η ΠΑΕ Λεβαδειακός για πληρώσει τον Μοΐζ Αντιλέχου. Εάν αυτό δεν συμβεί θα αφαιρεθούν από την ομάδα της Βοιωτίας, τρεις βαθμοί.

Λεβαδειακός: Αφαίρεση τριών βαθμών εάν δεν πληρωθεί ο Αντιλέχου

Ο Μοΐζ Αντιλέχου «απειλεί» τον Λεβαδειακό με αφαίρεση τριών βαθμών από το πρωτάθλημα. Όπως έγινε γνωστό σήμερα (14/2), το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ ενεργοποίησε την ποινή αφαίρεσης 3 βαθμών που είχε επιβληθεί στους Βοιωτούς για την υπόθεση.

Η «πράσινη» ΠΑΕ έχει διορία τριών εργάσιμων ημερών για να πληρώσει τον παίκτη, έτσι ώστε να μην αφαιρεθούν βαθμοί από τους Βοιωτούς!

Η απόφαση:

«Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου έλαβε την εξής απόφαση.

Ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ Λεβαδειακός την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 173/2019 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ποδοσφαιριστή Adilehou Moise Wifrid, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 111/2019 τελεσίδικης απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο., εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποιήσεως της παρούσας αποφάσεως».