Μακεδονικός: Ανανέωσε ο Παναγιωτούδης
Ο Κωστής Παναγιωτούδης ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Μακεδονικό.

Τη φανέλα του Μακεδονικού θα φορά και τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Κωστής Παναγιωτούδης.
Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η διοίκηση της ΠΑΕ Μακεδονικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Κωστή Παναγιωτούδη.
Ολυμπιακός: Θα ήταν παράλογο για Στρεφέτσα
Ο 30χρονος (03/12/1994) κεντρικός μέσος θα βρίσκεται στον σύλλογο για τέταρτη διαδοχική σεζόν, έχοντας καταφέρει από την πρώτη του χρονιά να γίνει σημαντικός και ιδιαίτερα πολύτιμος στις πορείες του Μακεδονικού.
Στις 29 Μαρτίου του 2025, ο Κωστής υπέστη κάταγμα περόνης και την ίδια μέρα πέρασε το κατώφλι του χειρουργείου για την αποκατάσταση της ζημιάς, η οποία ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Πλέον ο Ελληνας μέσος βρίσκεται στο στάδιο της προετοιμασίας του για επιστροφή στην δράση και είναι υπό την καθημερινή επίβλεψη του Φυσικοθεραπευτή της ομάδας Χρήστου Πατσόγλου.
Ο έμπειρος χαφ ολοκλήρωσε την περυσινή σεζόν με 25 αγώνες (2.036′), 24 ως βασικός, σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, πετυχαίνοντας ένα γκολ και μοιράζοντας μία ασίστ.
Η διοίκηση του συλλόγου εύχεται στον Κωστή υγεία, επιτυχίες και ανάλογη κοινή συμπόρευση, προς τις λαμπρότερες μέρες του Μακεδονικού μας!».