Αιγάλεω: Πρόστιμο από τη ΔΕΑΒ για τα επεισόδια στον αγώνα με τον Ιωνικό

Με χρηματικό πρόστιμο τιμωρήθηκε το Αιγάλεω για τα επεισόδια στο παιχνίδι με τον Ιωνικό

Αιγάλεω: Πρόστιμο από τη ΔΕΑΒ για τα επεισόδια στον αγώνα με τον Ιωνικό

Ακριβά πλήρωσε η διοίκηση του Αιγάλεω τα επεισόδια που έλαβαν χώρα μετά το φινάλε του αγώνα του «Σίτι» με τον Ιωνικό που έγινε στο «Ελ Πάσο» στην Καλλιθέα.

Σύμφωνα με τη ΔΕΑΒ που επιλήφθηκε της υπόθεσης, οπαδοί του Αιγάλεω συνεπλάκησαν με αστυνομικές δυνάμεις πετώντας τους αντικείμενα έξω από το γήπεδο και γι’ αυτό επέβαλε ποινή 30 χιλιάδων ευρώ.

Η απόφαση αναφέρει: «Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης της Βίας ανακοινώνει ότι με την υπ’ αριθμ. 9/2024 απόφασή της, επέβαλε, σε βάρος της εγκαλούμενης ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ, μετά από σχετική ακρόαση των εκπροσώπων της, διοικητικό πρόστιμο ύψους τριάντα χιλιάδων ευρώ (30.000€), βάσει του άρθρου 1 παρ. 1 και 2 του ν. 4326/2015, όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 9 του ν. 5085/2024.

Το διοικητικό πρόστιμο επιβλήθηκε για σοβαρά επεισόδια που προκάλεσαν οπαδοί της, οι οποίοι πραγματοποίησαν επίθεση με πλήθος από πέτρες, μάρμαρα, μπουκάλια και πλαστικά καθίσματα από τις κερκίδες, εναντίον των δυνάμεων της Ελληνικής Αστυνομίας, μετά τη λήξη του αγώνα ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ – ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ, που διεξήχθη στις 10/3/2024 στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας «Γρηγόρης Λαμπράκης» για το πρωτάθλημα της Super League 2, αγωνιστικής περιόδου 2023-2024».