Παναχαϊκή: «Οι φίλαθλοί μας δεν έχουν προκαλέσει κανένα επεισόδιο»

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή εξέδωσε ανακοίνωση μετά την ποινή μίας αγωνιστικής που της επιβλήθηκε. 

Παναχαϊκή: «Οι φίλαθλοί μας δεν έχουν προκαλέσει κανένα επεισόδιο»

Η Παναχαϊκή τιμωρήθηκε με ποινή μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών. Η ομάδα της Αχαΐας εξέδωσε ανακοίνωση κατά της απόφασης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ως ΠΑΕ Παναχαϊκή εκφράζουμε τη βαθύτατη λύπη μας, αλλά και την δυσαρέσκειά μας, για την ποινή της μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών που επιβλήθηκε στην ομάδα μας από τις εκθέσεις της αστυνομίας, των παρατηρητών της Super League 2, αλλά και του παρατηρητή ΔΕΑΒ, που αγνόησαν το πνεύμα του νόμου.

Κάνουμε έναν τιτάνιο αγώνα, ώστε να έχουμε σύμμαχο τον κόσμο μας στην καταπολέμηση της οπαδικής βίας και το έχουμε πετύχει. Οι φίλαθλοί μας, αλλά και οι εκατοντάδες γυναίκες και παιδιά που βρέθηκαν στο γήπεδο, ημέρα εργάσιμη, τιμωρούνται επί της ουσίας με την επιβολή της συγκεκριμένης ποινής, ενώ δεν έχουν προκαλέσει κανένα επεισόδιο στους αγώνες της ομάδας μας, τόσο εντός όσο και εκτός έδρας.

Επιπλέον, τα συνθήματά τους δεν εμπεριέχουν ύβρεις, ούτε αναφορές σε ναρκωτικά και είναι αξιοθαύμαστοι. Επίσης μια τέτοια ποινή θα αποτελέσει πλήγμα σε ένα από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια που δίνει η ομάδα μας την 21η αγωνιστική.

Κρίνουμε λοιπόν, απαράδεκτη και άδικη αυτή την ποινή, ευελπιστώντας πως θα επικρατήσει η κοινή λογική, δεδομένου ότι θέαμα χωρίς θεατές δεν υφίσταται. Καλούμε για άλλη μια φορά τον κόσμο μας να συνειδητοποιήσει ότι παλεύουμε απέναντι σε όλους, να σταθεί δίπλα μας, και να συνεχίσει να αποτελεί την ασπίδα προστασίας της αγαπημένης μας ομάδας. Επιφυλασσόμαστε παντός νόμιμου δικαιώματός μας».