Super League 2: Ισόπαλος ο Ολυμπιακός Β' με το Αιγάλεω

Ο Ολυμπιακός Β΄ και το Αιγάλεω αναδείχθηκαν ισόπαλοι (0-0) στην αναμέτρηση στον Ρέντη στα πλαίσια της 19ης αγωνιστικής στη Super League 2.

Super League 2: Ισόπαλος ο Ολυμπιακός Β' με το Αιγάλεω

Και το δεύτερο ματς της Δευτέρας (19/2) στα πλαίσια της Super League 2, έληξε δίχως νικητή, στον Ρέντη. Ο Ολυμπιακός Β' και το Αιγάλεω πάλεψαν για τη νίκη στην προσπάθειά τους να απομακρυνθούν από τις τελευταίες θέσεις, αλλά δε μπόρεσαν να σκοράρουν έστω μία φορά. Τις διπλάσιες ευκαιρίες είχαν οι γηπεδούχοι του Αριέλ Ιμπαγάσα, αλλά νικήθηκαν από τον γκολκίπερ του «Σίτι», Κυρίτση.

Μεγάλη μάχη έγινε στη Δράμα, όπου ο τυπικά γηπεδούχος Ηρακλής υποχρεώθηκε σε ισοπαλία 2-2 με τον Καμπανιακό. Η ομάδα της Χαλάστρας προηγήθηκε με 2-0, αλλά ο γηραιός με αντεπίθεση στο δεύτερο ημίχρονο πήρε τον πόντο που τον κρατά στην ζλώνη των πλέι οφ για την άνοδο. Όσο για την ομάδα της Χαλάστρας παραμένει σε απόσταση πέντε βαθμών από τον Απόλλωνα Πόντου και τη ζώνη υποβιβασμού.

Η Καλλιθέα πήρε το ντέρμπι στον νότιο όμιλο της Super league 2, καθώς επικράτησε και του Ιωνικού με 2-1. Από κοντά τα Χανιά που θριάμβευσαν επί του Γιούχτα στο Κρητικό ντέρμπι με 4-1, ενώ ο Διαγόρας Ρόδου επέστρεψε στις νίκες κόντρα στην Καλαμάτα (1-0). Στον βόρειο όμιλο, ο Λεβαδειακός συνέχισε την προέλασή του, καθώς επιβλήθηκε και της Αναγέννηση Καρδίτσας, με 3-0.

Σπουδαίες εκτός έδρας νίκες πέτυχαν ο Παναθηναϊκός Β' στην Ηλιούπολη (1-3) και η ΑΕΚ Β' στην Κοζάνη (0-1). Οι «πράσινοι» πήραν ανάσα στη μάχη για την παραμονή στην κατηγορία, ενώ οι «κιτρινόμαυροι» εξακολουθούν να ελπίζουν στην συμμετοχή τους στα πλέι οφ για την άνοδο. Σημαντική νίκη πανηγύρισε ο Αιολικός κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου (3-1) και με τη σειρά του απομακρύνθηκε από την επικίνδυνη ζώνη.

Α' ΟΜΙΛΟΣ
Κυριακή 18 Φεβρουαρίου
Κοζάνη – ΑΕΚ Β’ 0-1
Αιολικός – Απόλλων Πόντου 3-1
Λεβαδειακός – Αναγέννηση Καρδίτσας 3-0
Μακεδονικός – Νίκη Βόλου 0-0
Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου
Ηρακλής – Καμπανιακός 2-2
Ρεπό: Λάρισα, ΠΑΟΚ Β’

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (24η)
Λάρισα – Λεβαδειακός
ΑΕΚ Β’ – Ηρακλής
Καμπανιακός – Αιολικός
Απόλλων Πόντου – Μακεδονικός
Νίκη Βόλου – Αναγέννηση Καρδίτσας
Ρεπό: ΠΑΟΚ Β’
*** Δεν ορίστηκε το ματς Αλμωπός Αριδαίας-Κοζάνη

Β’ ΟΜΙΛΟΣ (19η αγωνιστική)
Σάββατο 17 Φεβρουαρίου
Παναχαϊκή – Τηλυκράτης 2-1
Κυριακή 18 Φεβρουαρίου
Διαγόρας – Καλαμάτα 1-0
Χανιά – Γιούχτας 4-1
Ηλιούπολη – Παναθηναϊκός Β' 1-3
Καλλιθέα – Ιωνικός 2-1
Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου
Ολυμπιακός Β’ – Αιγάλεω 0-0

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (20η)
Παναθηναϊκός Β’ – Ιωνικός
Αιγάλεω – Χανιά
Διαγόρας Ρόδου – Παναχαϊκή
Γιούχτας – Ηλιούπολη
Τηλυκράτης – Καλλιθέα
Καλαμάτα – Ολυμπιακός Β’