Super League 2: Η Αναγέννηση Καρδίτσας κέρδισε τον Ηρακλή, ισοπαλίες σε Κοζάνη και Νεάπολη

Η Αναγέννηση Καρδίτσας επικράτησε του Ηρακλή (2-1) στην 15η αγωνιστική του Α’ ομίλου στη Super League 2. Ισοπαλίες σε Κοζάνη (Κοζάνη-Λεβαδειακός 0-0) και Νεάπολη (Μακεδονικός-Αιολικός 1-1)

Super League 2: Η Αναγέννηση Καρδίτσας κέρδισε τον Ηρακλή, ισοπαλίες σε Κοζάνη και Νεάπολη

Με τρία ματς στον Α’ Όμιλο της Super League 2 άνοιξε η αυλαία στο 2024. Η Αναγέννηση Καρδίτσας ήταν η μοναδική νικήτρια της ημέρας, καθώς για μια ακόμα φορά αξιοποίησε τον παράγοντα έδρα και επιβλήθηκε του ποιοτικού Ηρακλή με 2-1.

Ο Λεβαδειακός που μονομαχεί με την Λάρισα για την πρωτιά και την άνοδο στη Super League 1, αν και ήταν καλύτερος της Κοζάνης, υποχρεώθηκε σε ισοπαλία στην πόλη της δυτικής μακεδονίας (0-0) και έτσι ισοβαθμεί με την ΑΕΛ στην κορυφή με 27 βαθμούς. Η ομάδα της Λάρισας βέβαια έχει ματς λιγότερο, αυτό που θα δώσει την Πέμπτη (16.00-Action 24) με αντίπαλο την ΑΕΚ Β’.

Ισόπαλο έληξε και το ματς στην Νεάπολη της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον Μακεδονικό και τον Αιολικό (1-1). Οι θεσσαλονικείς προηγήθηκαν στο ξεκίνημα της επανάληψης, αλλά οι Νησιώτες απάντησαν άμεσα και πήραν τον πόντο απέναντι στους γηπεδούχους που ήταν καλύτεροι στην αναμέτρηση της Νέας Ευκαρπίας.

Α’ ΟΜΙΛΟΣ (15η αγωνιστική)
Τετάρτη 3 Ιανουαρίου
Κοζάνη – Λεβαδειακός 0-0
Μακεδονικός – Αιολικός 1-1 (48’ Μπουλάτοβιτς-53’ Γιοκέ)
Αναγέννηση Καρδίτσας – Ηρακλής 2-1 (2’ Σταμόπουλος, 83’ Κονίλιο-94’ Έμποχ)
Πέμπτη 4 Ιανουαρίου
Καμπανιακός - ΠΑΟΚ Β’ (15.00)
ΑΕΛ - ΑΕΚ Β’ (16.00 - Action 24)
*** Δεν ορίστηκε το ματς Απόλλων Πόντου – Αλμωπός Αριδαίας
Ρεπό: Νίκη Βόλου