Αιγάλεω: Χωρίς κόσμο με Ιωνικό

Η ΠΑΕ Αιγάλεω ενημέρωσε τους φίλους της ομάδας πως απαγορεύεται η μεμονωμένη ή οργανωμένη μετακίνηση τους στην Καλλιθέα για το ματς με τον Ιωνικό.  

Αιγάλεω: Χωρίς κόσμο με Ιωνικό

Η ΠΑΕ Αιγάλεω εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει το φίλαθλο κοινό της πως απαγορεύτηκε η μετακίνηση (μεμονωμένη ή οργανωμένη) στην Καλλιθέα για το αυριανό (12/12) ματς με τον Ιωνικό.

Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ Αιγάλεω 1931 ενημερώνει πως έπειτα από την σύσκεψή των μέτρων Τάξης του αγώνα Ιωνικός - Αιγάλεω που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας "Γρηγόρης Λαμπράκης" την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου, αποφασίστηκε η απαγόρευση οργανωμένης, όσο και μεμονωμένης μετακίνησης φιλάθλων του Αιγάλεω.

Η διοίκηση της ΠΑΕ Αιγάλεω, σεβόμενη τους φιλάθλους που επιθυμούν να παρακολουθούν την ομάδα σε κάθε γήπεδο που αγωνίζεται, ζήτησε την χορήγηση 200 εισιτηρίων, ωστόσο η απάντηση του Ιωνικού στο αίτημα μας ήταν αρνητική επικαλούμενος λόγους ασφαλείας, αφού και ο ίδιος θα είναι τυπικά γηπεδούχος στην αναμέτρηση της 11ης αγωνιστικής.

Μάλιστα επι τούτου αποφασίστηκε να μην υπάρξει ηλεκτρονική διάθεση εισιτήριων και αυτή να γίνει μόνο από τα γραφεία της ΠΑΕ Ιωνικός μέχρι την Τρίτη 12/12, ενώ την ήμερα του αγωνα δεν θα διατίθενται εισιτήρια από τα εκδοτήρια του γηπέδου».