Super League 2: Ο Διαγόρας Ρόδου νίκησε και τον Παναθηναϊκό Β' (1-0)

Ο Διαγόρας Ρόδου επικράτησε και του Παναθηναϊκού Β' (1-0) και ανέβηκε στην τρίτη θέση του νότιου ομίλου στη Super League 2

Super League 2: Ο Διαγόρας Ρόδου νίκησε και τον Παναθηναϊκό Β' (1-0)

Την εξαιρετική του πορεία στον νότιο όμιλο της Super League 2 συνέχισε ο Διαγόρας Ρόδου, καθώς επικράτησε και του Παναθηναϊκού Β', με 1-0. Τρεις νίκες και μία ισοπαλία μετρούν στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς οι νησιώτες που ανέβηκαν στην τρίτη θέση του νότιου ομίλου με 19 βαθμούς, όσους και η Καλαμάτα, μόλις τρεις λιγότερους από τα Χανιά που προπορεύονται.

Στον αντίποδα, ο Παναθηναϊκός Β΄ συνέχισε την αρνητική του πορεία στον νότιο όμιλο, ολοκληρώνοντας τον πρώτο γύρο της κανονικής περιόδου με τέσσερις ήττες στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια. Το ματς που έκρινε τη συνάντηση πέτυχε ο Τσιαντούλας με σουτ στο 2'.

Στα ματς με τα οποία ξεκίνησε η 11η αγωνιστική στον νότιο όμιλο και η 13η στον βορρά της Super League 2, έγιναν μεγάλες μάχες στην Πάτρα και στην Νέα Ευκαρπία, που έληξαν δίχως νικητή. Στην Αγυιά, η Παναχαϊκή δεν μπόρεσε να πετύχει την πρώτη νίκη στη σεζόν, καθώς παραχώρησε ισοπαλία στον Ολυμπιακό Β’ (1-1)

Οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν με τον Μπα στο 11’ αλλά αρκέστηκαν στην ισοπαλία. Στα οκτώ πιο πρόσφατα ματς η ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα μετρά τέσσερις νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Η Παναχαϊκή του Γιάννη Τάτση ήταν ξανά ανταγωνιστική, αλλά πλήρωσε την δυστοκία στην τελική προσπάθεια και απλά έσωσε τον πόντο στο 92’ με τον Μπάρετ. Στο 77’ οι αχαιοί έχασαν πέναλτι που εκτέλεσε ο Χριστόπουλος (απέκρουσε ο Παπαδούδης)

Στη Θεσσαλονίκη, ο Μακεδονικός δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στις τρεις συνεχόμενες νίκες και παραχώρησε ισοπαλία στην ΑΕΚ Β’ (1-1). Οι πράσινοι προηγήθηκαν με τον Χάσεκ στο 66’, αλλά οι κιτρινόμαυροι που ήταν καλύτεροι και έχασαν περισσότερες ευκαιρίες, ισοφάρισαν με τον Κάτσικα στο 70’ και επιβεβαίωσαν πως βρίσκονται σε καλή κατάστασης, καθώς είχαν προηγηθεί δύο συνεχόμενες νίκες.

Α’ ΟΜΙΛΟΣ (13η αγωνιστική)
Σάββατο 9 Δεκεμβρίου
Μακεδονικός – ΑΕΚ Β’ 1-1
Κυριακή 10 Δεκεμβρίου
Αιολικός – Ηρακλής (15.00)
Αναγέννηση Καρδίτσας - Καμπανιακός (15.00)
Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου
ΑΕΛ - Απόλλων Πόντου (15.00)
Νίκη Βόλου – ΠΑΟΚ Β’ (15.00)
ΡΕΠΟ: Κοζάνη, Λεβαδειακός.

Β’ ΟΜΙΛΟΣ (11η αγωνιστική)
Σάββατο 9 Δεκεμβρίου
Παναχαϊκή – Ολυμπιακός Β’ 1-1
Διαγόρας Ρόδου – Παναθηναϊκός Β’ 1-0
Κυριακή 10 Δεκεμβρίου
Ηλιούπολη – Χανιά (15.00)
Καλλιθέα – Καλαμάτα (15.00)
Τηλυκράτης - Γιούχτας (15.00)
Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου
Ιωνικός – Αιγάλεω (15.00)