Super League 2: Αιγάλεω – Ολυμπιακός Β’ 0-0: Μοιρασιά στα δυτικά προάστια

Το Αιγάλεω και ο Ολυμπιακός Β’ αναδείχθηκαν ισόπαλοι (0-0) στο ματς με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 8ης αγωνιστικής στον νότιο όμιλο της Super League 2

Super League 2: Αιγάλεω – Ολυμπιακός Β’ 0-0: Μοιρασιά στα δυτικά προάστια

Στο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης» του Αιγάλεω άνοιξε η αυλαία της 8ης αγωνιστικής στον νότιο όμιλο της Super League 2. Εκεί, Το Αιγάλεω και ο Ολυμπιακός Β’ αναδείχθηκαν ισόπαλοι δίχως τέρματα (0-0) και παραμένουν χαμηλά στην κατάταξη. Το Αιγάλεω στην όγδοη θέση με οκτώ βαθμούς και ο Ολυμπιακός στην 11η και προτελευταία με τρεις βαθμούς. Οι «ερυθρόλευκοι» βέβαια κουβαλούσαν και ποινή δέκα βαθμών από την περασμένη σεζόν.

Στα δυτικά προάστια και οι δύο ομάδες έδωσαν μάχη για την νίκη, σε πολύ κακό αγωνιστικό χώρο, όπου το Αιγάλεω του Ντράγκαν Τζουγκάνοβιτς κατέγραψε περισσότερος τελικές προσπάθειες στο ενεργητικό του, αλλά και η ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα στάθηκε ανταγωνιστικά στην αναμέτρηση, που φαινόταν πως θα κριθεί στο... μισό γκολ, που τελικά δεν μπήκε. Αξίζει να σημειωθεί πως αυτό ήταν το έκτο σερί ματς, όπου ο Ολυμπιακός δεν ηττήθηκε

ΑΙΓΑΛΕΩ: Κατσιμήτρος, Πέτκοβιτς (60’ Τάμπας), Μπλάκσον, Ζιούλης, Ευαγγέλου, Καμαρά, Κωνσταντακόπουλος (77’ Μπάμπης), Ραμίρεζ (86’ Παυλάκης), Νταβιώτης, Βάρκας, Κολλάς (77’ Σταμένκοβιτς).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β’: Παπαδούδης, Μπα, Ανδρούτσος, Μπαγκαλιάνης, Βλαχομήτρος, Σγουρός, Τσέλιος (69’ Μαρίνος), Κουτσίδης, Κατσουλίδης, Καράκουτης, Πινακάς (79’ Σαπουντζής).

Α’ ΟΜΙΛΟΣ (10η αγωνιστική)
Κυριακή 19 Νοεμβρίου
Καμπανιακός –Ηρακλής (15.00)
Απόλλων Πόντου – Αιολικός (15.00)
Αναγέννηση Καρδίτσας – Λεβαδειακός (15.00)
Δευτέρα 20 Νοεμβρίου
Νίκη Βόλου – Μακεδονικός (15.00)
Ρεπό: ΑΕΛ
*** Δεν ορίστηκε ο αγώνας ΠΑΟΚ Β’ - Αλμωπός Αριδαίας
*** Ο αγώνας ανάμεσα στην ΑΕΚ Β’ και την Κοζάνη αναβάλλεται λόγω συμμετοχής ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ Β’ σε αγώνες ελληνικών εθνικών ομάδων.

B’ ΟΜΙΛΟΣ (8η αγωνιστική)
Σάββατο 18 Νοεμβρίου
Αιγάλεω – Ολυμπιακός Β’ 0-0
Κυριακή 19 Νοεμβρίου
Καλαμάτα – Διαγόρας (15.00)
Γιούχτας – Χανιά (15.00)
Τηλυκράτης – Παναχαϊκή (15.00)
Ιωνικός – Καλλιθέα (15.00)
*** Ο αγώνας ανάμεσα στον Παναθηναϊκό Β’ και την Ηλιούπολη αναβάλλεται λόγω συμμετοχής ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού Β’ σε αγώνες ελληνικών εθνικών ομάδων.