Super League 2: Ο Ηρακλής νίκησε τον ΠΑΟΚ Β’ (2-0)

Σε κεκλεισμένων των θυρών ματς που έγινε στο Καυτανζόγλειο, ο Ηρακλής επικράτησε του ΠΑΟΚ Β’ με 2-0 στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής της Super League 2.

Super League 2: Ο Ηρακλής νίκησε τον ΠΑΟΚ Β’ (2-0)

Στο «προβληματικό» Καυτανζόγλειο, όπου λόγω ακαταλληλότητας ων εξεδρών τα ματς διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών, ο Ηρακλής επικράτησε του ΠΑΟΚ Β’ με 2-0 στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του βόρειου ομίλου στη Super League 2. Ματς που αρχικά είχε ανακληθεί λόγω υποχρεώσεων πολλών νεαρών παικτών του «δικεφάλου του βορρά» στο πρόσφατο παράθυρο διεξαγωγής αναμετρήσεων των εθνικών ομάδων.

Τα γκολ που έκριναν το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης πέτυχαν ο Χειρίτραντας στο 28’ και ο Κούστα στο 93’ για τον «γηραιό» που πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, καθώς προηγήθηκαν δύο ισοπαλίες και μία ήττα.

Ηρακλής: Βελλίδης, Χειρίτραντας, Δοϊράνλης, Χρουσιέλ, Γκμπενιόν, Σιούτας (86′ Δασκαλάκης), Τόρες (66′ Εμπό), Βιτλής (86′ λ.τ Κουντουριώτης), Τσουμάνης (57′ Κούστα), Σίλβα, Καπίγια (66′ Στοΐσεβιτς).

ΠΑΟΚ Β': Μοναστηρλής, Τασιούρας, Σελιμάι, Παναγιώτου, Παντεκίδης, Γιαξής (78′ Ρούμναντσιεβ), Νινούα, Τσοπούρογλου, Δαρέλας, Κανίς (78′ Γκούμας), Πανίδης (64′ Γκορντεζιάνι).