Ολυμπιακός: Η αποβολή του Μπιανκόν και που εκτίει την ποινή του

Ο Ζουλιάν Μπιανκόν αποβλήθηκε στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Ιωνικό. Τι ισχύει με την πρώτη ομάδα.

Ολυμπιακός: Η αποβολή του Μπιανκόν και που εκτίει την ποινή του

Άναψαν τα αίματα στο παιχνίδι του Ολυμπιακού Β' με τον Ιωνικό στον Ρέντη. Ήταν το 86ο λεπτό όταν ο Ματίας Ιγκλέσιας έκανε ένα πολύ σκληρό μαρκάρισμα στον χώρο του κέντρο στον Μπαντιουγκού Φαντιγκά.

Το επικίνδυνο μαρκάρισμα του ποδοσφαιριστή της ομάδας της Νίκαιας είχε ως αποτέλεσμα να προκαλέσει τις αντιδράσεις των συμπαικτών του άσου του Ολυμπιακού. Ο πρώτος που ενεπλάκη ήταν Ζουλιάν Μπιανκόν, ο οποίος έσπρωξε τον Ιγκλέσιας.

Τελικά ο διαιτητής ο Κουκουράκης από τα Χανιά έδειξε την απευθείας κόκκινη κάρτα τόσο στον Ματίας Ιγκλέσιας για το επικίνδυνο μαρκάρισμα στον Φαντιγκά όσο και στον Ζουλιάν Μπιανκόν για το σπρώξιμο στον ποδοσφαιριστή του Ιωνικού.

Ο Γάλλος αμυντικός που πήρε και πάλι χρόνο συμμετοχής με τον Ολυμπιακό Β' και έδειξε αρκετά καλά στοιχεία πήρε το δρόμο για τα αποδυτήρια. Η αποβολή του, όμως, δεν επηρεάζει τη συμμετοχή του στην πρώτη ομάδα. Σε περίπτωση, δηλαδή που ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ θελήσει να τον χρησιμοποιήσει έχει το δικαίωμα να το κάνει.

Όπως αναφέρει ο κανονισμός ποδοσφαιριστής της Β' ομάδας που τιμωρείται με κάρτα εκτίει την ποινή του στην κατηγορία που τιμωρήθηκε. Ο Μπιανκόν δηλαδή δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής με τον Ολυμπιακό Β' και όχι με την πρώτη ομάδα.