Νίκη Βόλου: Αποστολή... ανάγκης από τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο για το ντέρμπι με τον Λεβαδειακό

Με μισή ομάδα θα παραταχθεί η Νίκη Βόλου του Δημήτρη Ελευθερόπουλου στο ματς της Τετάρτης (11/10-16:00) με τον Λεβαδειακό στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής της Super League 2.

Νίκη Βόλου: Αποστολή... ανάγκης από τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο για το ντέρμπι με τον Λεβαδειακό

Σημαντικές απουσίες καταγράφονται στη λίστα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου ενόψει της αναμέτρησης της Τετάρτης (11/10-16:00) με αντίπαλο τον Λεβαδειακό, στο Πανθεσσαλικό στάδιο για την 3η αγωνιστική στη Super League 2. Ο κόουτς της ομάδας της Νέας Ιωνίας δεν μπορεί να υπολογίζει στον σέντερ φορ Χρήστο Τζιώρα που παραμένει εδώ και ημέρες στα «πιτς» εξαιτίας τραυματισμού, ενώ και ο έτερος βασικός επιθετικός Βλαντ Μοράρ που αποκτήθηκε το προηγούμενο διάστημα δεν έχει φθάσει στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας και έμεινε εκτός αποστολής. Εκτός πλάνων βρίσκεται επίσης ο αριστερός εξτρέμ Χοσέτε Μιράντα που είναι διεθνής με την Ισημερινή Γουινέα και ο κεντρικός αμυντικός Πατρίκ Μπαχανάκ που είναι κλινήρης λόγω ίωσης.

Επιπλέον, ο Τάσος Κρητικός και ο Λεονάρντο Ριμπέιρο δεν είναι σε θέση να βγάλουν 90λεπτο και μπήκαν στην αποστολή με την προοπτική να βοηθήσουν αν χρειαστεί με ολιγόλεπτη συμμετοχή. Ο κόουτς της Νίκης υπολογίζει για την απαιτητική αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό στους Γκαραβέλη, Μπουργάνη, Τοπαλίδη, Κάσσο, Ανδρέου, Γρομητσάρη, Στίκα, Αναστασίου, Ναά, Κυριακίδη, Σκεντεράι, Πέττα, Γαβριηλίδη, Λίταινα, Παναγιωτίδη, Πολίτη, Βουκελάτο, Κρητικό, Μπάλλα, Ριμπέιρο.