Super League 2: Ντέρμπι σε Λάρισα και Βόλο την Τετάρτη (11/10)

Τα ματς της ΑΕΛ με τον Ηρακλή και της Νίκης Βόλου με τον Λεβαδειακό ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα της τρίτης αγωνιστικής στον βόρειο όμιλο της Super League 2, που θα διεξαχθούν την Τετάρτη (11/10).

Super League 2: Ντέρμπι σε Λάρισα και Βόλο την Τετάρτη (11/10)

Με τέσσερα παιχνίδια συνεχίζεται την Τετάρτη (11/10-16:00) η τρίτη αγωνιστική στον βόρειο όμιλο της Super League 2. Από τα ζευγάρια που θα αναμετρηθούν σήμερα ξεχωρίζει η συνάντηση της Λάρισας με τον Ηρακλή. Η ΑΕΛ ήδη άλλαξε προπονητή έπειτα από μόλις δύο αγωνιστικές και ο Παύλος Δερμιτζάκης θα κάνει το ντεμπούτο του στον «βυσσινί» πάγκο, ενώ ο «γηραιός» μόλις την περασμένη Παρασκευή απέτρεψε το ενδεχόμενο του υποβιβασμού τακτοποιώντας τα χρέη του.

Ένα ακόμα ντέρμπι είναι αυτό της Νίκης Βόλου με τον Λεβαδειακό. Η ομάδα της Νέας Ιωνίας αρχίζει τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα όπου στοχεύει σε ανταγωνιστική πορεία, ενώ οι βοιωτοί λογίζονται ως το πρώτο φαβορί για την άνοδο από το Β’ γκρουπ της δεύτερης κατηγορίας.

Στην Κοζάνη, οι γηπεδούχοι ακόμα αναζητούν τους πρώτους βαθμούς στη σεζόν όπου αν και νεοφώτιστοι μπήκαν με μεγάλες προσδοκίες. Υποδέχονται τον Μακεδονικό που προ ημερών έκανε την έκπληξη και κέρδισε εύκολα εκτός έδρας τον επίσης ποιοτικό Αιολικό.

Στην Καρδίτσα, η Αναγέννηση που ταλαιπωρήθηκε πολύ στο ξεκίνημα και οικονομικά και με τις πλημμύρες θα επιδιώξει να πάρει την πρώτη νίκη στη σεζόν με όπλο την εμπειρία και την ομοιογένεια που την χαρακτηρίζει, αλλά ο Αιολικός διαθέτει εξαιρετικό ρόστερ και θέλει αν ρεφάρει την ήττα της περασμένης αγωνιστικής.