Ηρακλής: «Έρανος» για να αποφύγει τον υποβιβασμό

Κάλεσμα στους φίλους του απευθύνει ο Ηρακλής, προκειμένου να συνδράμουν οικονομικά και να αποτρέψουν τον υποβιβασμό του «γηραιού» στη Γ’ Εθνική.

Ηρακλής: «Έρανος» για να αποφύγει τον υποβιβασμό

Ελάχιστες ημέρες έμειναν μέχρι ο Ηρακλής να καταφέρει να διευθετήσει την οφειλή προς τον Μπόγκνταν Μάρα έπειτα από την τελεσίδικη δικαστική απόφαση που δικαίωσε τον Ρουμάνο πρώην παίκτη του «γηραιού». Αν η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν καταβάλλει μέχρι και την Παρασκευή (6/10) το ποσό των 200 χιλιάδων ευρώ, τότε θα αποβληθεί από το πρωτάθλημα της Super League 2!

Oι διοικούντες που έχουν ξεκαθαρίσει πως αδυνατούν να καλύψουν την οφειλή, απευθύνουν κάλεσμα στον κόσμο να συνδράμει την προσπάθεια και να βοηθήσει ο καθένας όσο μπορεί, με την ελπίδα να γίνει η ανατροπή και να αποφύγουν οι «κυανόλευκοι» το μοιραίο. Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται μεταξύ άλλων: «Ο Ηρακλής καλεί τα μέλη του και όλο τον κόσμο του Ηρακλή να βοηθήσουν οικονομικά την ύστατη αυτή στη στιγμή για να ολοκληρωθεί η συμφωνία με τον πρώην ποδοσφαιριστή Μάρα ούτως ώστε να λυθεί το θέμα που απειλεί την συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα…

Καλείται ο κόσμος του Ηρακλή να παράσχει έκτακτη οικονομική βοήθεια έως την Τετάρτη, 4/10/2023, είτε στον τραπεζικό λογαριασμό του συλλόγου στην τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ (ΙΒΑΝ: GR5601722220005222101690009) είτε στα γραφεία του σωματείου (κατά τις ώρες 10:00 – 14:00 και 18:00 – 20:00). Η οικονομική βοήθεια θα αποδοθεί είτε ως αγορά εισιτηρίων διαρκείας του ποδοσφαίρου είτε ως εγγραφή νέου μέλους στον Σύλλογο είτε ως εξόφληση συνδρομών (στην αιτιολογία πληρωμής παρακαλούμε να αναφέρετε την επιλογή σας). Εμείς, όλοι μαζί θα δώσουμε την ομάδα».