Παναθηναϊκός Β’: Με Τσόκαϊ η αποστολή

Ο Σωτήρης Αντωνίου συμπεριέλαβε τον Ενίς Τσόκαϊ στην αποστολή του Παναθηναϊκού Β’ για τον αυριανό (24/9) εντός έδρας αγώνα με την Καλαμάτα

Παναθηναϊκός Β’: Με Τσόκαϊ η αποστολή

Ο Ενίς Τσόκαϊ βρίσκεται ανάμεσα στους 24 ποδοσφαιριστές που έχει ο Σωτήρης Αντωνίου στη διάθεσή του για την πρεμιέρα του Παναθηναϊκού Β' με αντίπαλο την Καλαμάτα την Κυριακή (24/9).

Ο Αλβανός μέσος δεν υπολογίζεται το τελευταίο διάστημα από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τα παιχνίδια της πρώτης ομάδας του Παναθηναϊκού και μάλιστα έψαχνε ομάδα για να αγωνιστεί ως δανεικός παρέμεινε στο Κορωπί.

Οι «πράσινοι» θα υποδεχτούν στο ΟΑΚΑ τον αντίπαλο τους με τον Αντωνίου να μην υπολογίζει μόνο στους Ταβάρες και Φρόκου που είναι τραυματίες.

Αντίθετα στην 24μελή αποστολή βρίσκεται και ο Σιδεράς και οι Φικάι, Μπιλάλ που το καλοκαίρι βρέθηκαν στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας του «τριφυλλιού».

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

«Ο Παναθηναϊκός Β ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024 στην Super League 2 και ο Σωτήρης Αντωνίου υπολογίζει 24 ποδοσφαιριστές για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, απέναντι στην Καλαμάτα στο ΟΑΚΑ, το μεσημέρι (16:00) της Κυριακής (24/09).

Οι πράσινοι μετά την προθέρμανση έκαναν ρόντο, ασκήσεις κατοχής σε μικρό χώρο, ενώ δούλεψαν και στις στατικές φάσεις.

Εκτός πλάνων έμειναν οι τραυματίες Ταβάρες και Φρόκου».