ΑΕΛ: «Σε απολογία ο Θεοδωρόπουλος για ανάρμοστη και αναίτια υβριστική συμπεριφορά»

Ο Κώστας Θεοδωρόπουλος είναι το πρόσωπο των ημερών στην ΑΕΛ. Ο 33χρονος τερματοφύλακας, ο οποίος έχασε το πατρικό του σπίτι από τις πλημμύρες στη Θεσσαλία, κλήθηκε σε απολογία από την ομάδα του «για ανάρμοστη και αναίτια υβριστική συμπεριφορά εις βάρος του προπονητή, Παναγιώτη Γκουτζίδη και του γενικού αρχηγού Θωμά Κυπαρίσση».

ΑΕΛ: «Σε απολογία ο Θεοδωρόπουλος για ανάρμοστη και αναίτια υβριστική συμπεριφορά»

Υπενθυμίζεται ότι ο Κώστας Θεοδωρόπουλος, μέσα στο δράμα του από τις καταστροφικές συνέπειες της κακοκαιρίας Ντάνιελ, αναρρώνει από σοβαρό τραυματισμό (ρήξη χιαστού) που υπέστη τον περασμένο Φεβρουάριο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ:

"Η ΠΑΕ ΑΕΛ, δυνάμει σημερινής απόφασης του Δ.Σ. της, δεδομένων των όσων πραγματικά συνέβησαν από πλευράς του ποδοσφαιριστή Κώστα Θεοδωρόπουλου, θα τον καλέσει σε απολογία εντός της προβλεπόμενης προθεσμίας για ανάρμοστη και αναίτια υβριστική συμπεριφορά του, κατά του προπονητή κ. Παναγιώτη Γκουτζίδη και κατά του γενικού αρχηγού κ. Θωμά Κυπαρίσση.

Οι δύο υπεύθυνοι του αγωνιστικού τμήματος προσέφεραν με αυταπάρνηση και υπό αντίξοες συνθήκες υλική και ψυχολογική βοήθεια εντός της πατρικής οικείας του απρεπή ποδοσφαιριστή, για να άκουσαν έκπληκτοι και ως μη όφειλαν απίστευτες βωμολοχίες. Μετά και την απολογία του ποδοσφαιριστή Θεοδωρόπουλου, η ΠΑΕ ΑΕΛ θα αποφασίσει για την περαιτέρω συνέχιση ή τη λύση της συνεργασίας μαζί του.".