Μακεδονικός: Υπέγραψε ο Κολομβιανός Μοντόγια

Ο Σαντιάγο Ραμίρεζ Μοντόγια υπέγραψε στον Μακεδονικό.

Μακεδονικός: Υπέγραψε ο Κολομβιανός Μοντόγια

Ο 24χρονος Κολομβιανός μεσοεπιθετικός Σαντιάγο Ραμίρεζ Μοντόγια υπέγραψε και ανακοινώθηκε από τον Μακεδονικό.

«Η διοίκηση της ΠΑΕ Μακεδονικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Σαντιάγο Ραμίρεζ Μοντόγια!

Ο 24χρονος (27/11/1998) Κολομβιανός μεσοεπιθετικός αγωνίζεται στην θέση του "10" και κέρδισε το συμβόλαιο του μετά από μια δοκιμαστική περίοδο στην καλοκαιρινή προετοιμασία του Μακεδονικού!

Γαλουχημένος στις γειτονιές του Μεδεγίν, ο "Σάντι" αγωνίστηκε με την Ατλέτικο στην δεύτερη κατηγορία της χώρας του πριν κάνει το βήμα στην Ευρώπη, προς αναζήτηση μιας καλύτερης ποδοσφαιρικής τύχης: έτσι, το περυσινό καλοκαίρι υπέγραψε στην βουλγαρική Μπότεφ Βράτσα (Α κατηγορία), καταγράφοντας ως την χειμερινή διακοπή 14 συμμετοχές και προσελκύοντας ομάδες από την Α κατηγορία της Ρουμανίας. Τελικά, εξωγενείς παράγοντες δεν επέτρεψαν τη μεταγραφή του στο ρουμανικό πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα ο Ραμίρεζ να βρει προσωρινό καταφύγιο στην Άισελμίρβογκελς, στην τρίτη κατηγορία του ολλανδικού ποδοσφαίρου, με την οποία και ολοκλήρωσε την περυσινή σεζόν.

Το διάστημα των δοκιμαστικών του προπονήσεων στο αθλητικό κέντρο του Μακεδονικού, ο νεαρός Κολομβιανός μεσοεπιθετικός επέδειξε μεγάλο κίνητρο και ιδιαίτερα ποιοτικά στοιχεία, ικανά να αξιοποιηθούν από τον coach Μαλεζά σε ποικίλες συνθήκες και καταστάσεις.

Ως αριθμό φανέλας ο Ραμίρεζ επέλεξε το 27.

Η διοίκηση του συλλόγου καλωσορίζει τον Σαντιάγο στην μεγάλη "πράσινη" οικογένεια και του εύχεται υγεία, επιτυχίες και πραγματοποίηση κάθε φιλοδοξίας του».