Κυπαρίσσης: «Τρεις παίκτες της ΑΕΛ έφυγαν από τα σπίτια τους λόγω της κακοκαιρίας»

Η υπερχείλιση του Πηνειού έχει θέσει σε κατάσταση συναγερμού την Λάρισα, με τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ να έχουν επηρεαστεί. 

Κυπαρίσσης: «Τρεις παίκτες της ΑΕΛ έφυγαν από τα σπίτια τους λόγω της κακοκαιρίας»

Απόλυτα δυσμενής είναι η κατάσταση που εκτυλίσσεται τις τελευταίες ώρες στη Λάρισα και ο Θωμάς Κυπαρίσσης μιλώντας στο Metropolis 95.5 για όσα συμβαίνουν, τόνισε πως τρεις παίκτες της ΑΕΛ αναγκάστηκαν να αποχωρούν από τα σπίτια τους λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων.

«Ότι έχει συμβεί στην Καρδίτσα, έχει μεταφερθεί στον Πηνειό ο οποίος έχει ξεχειλίσει. Νερό και ρεύμα δεν υπάρχει, έχουν ανοίξει τα φράγματα», ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Έρχονται συνεχώς ειδοποιήσεις για τα χωριά που βρίσκονται στις όχθες του ποταμού, δεν ξέρουμε τι όγκος νερού αναμένεται να φτάσει, είναι μεγάλη η ποσότητα του νερού που έρχεται».

Για τις δικές του σκέψεις: «Σκέφτηκα μέχρι και να πάρω την οικογένεια να φύγουμε, αλλά θα περιμένουμε να δούμε. Εντός της πόλης δεν υπάρχει πρόβλημα, αλλά υπάρχει πρόβλημα στις περιοχές που βρίσκονται στις όχθες, χαρακτηριστικό ότι τρεις παίκτες της ομάδας χρειάστηκε να φύγουν».