Ηλιούπολη: Υπέγραψε ο Φουρλάνος

Παίκτης της Ηλιούπολης ο Σπύρος Φουρλάνος.

Ηλιούπολη: Υπέγραψε ο Φουρλάνος

Ο Σπύρος Φουρλάνος ανακοινώθηκε από την Ηλιούπολη.

Η ανακοίνωση

«Η ΠΑΕ Ηλιούπολη είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της τον πολύπειρο αμυντικό Σπύρο Φουρλάνο, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο, αφού πέρασε επιτυχώς τα εργομετρικά test.

Η εμπειρία του Σπύρου Φουρλάνου έρχεται να ενισχύσει σημαντικά την αμυντική γραμμή της ομάδας, καθώς ο έμπειρος στόπερ έχει παραστάσεις τόσο από τη Superleague 1 όσο και από το πρωτάθλημα του Βελγίου.

Ο Φουρλάνος ξεκίνησε την καριέρα του στον Παναθηναϊκό, σημειώνοντας εμφανίσεις τόσο στη Superleague 1 όσο και σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ενώ το 2013 πήρε μεταγραφή για τη Βελγική Club Brugge. Για 2 χρονιές αγωνίστηκε ως δανεικός στον Πανιώνιο και στην Καλλονή, παίρνοντας πολύτιμη εμπειρία στη Superleague 1, ενώ έχει αγωνιστεί σε ομάδες όπως η Παναχαϊκή και ο Ιωνικός, με τον Φουρλάνο να είναι ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές της ανόδου της ομάδας στη SL1 τη σεζόν 2020-2021. Έχει επίσης συμμετοχές με τη φανέλα του Αστέρα Βλαχιώτη και των Χανίων, ενώ την περυσινή χρονιά αγωνίστηκε στο Αιγάλεω, αποτελώντας έναν από τους πολυτιμότερους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Σπύρο, καλωσόρισες στην Ηλιούπολη. Είμαστε σίγουροι πως η ποδοσφαιρική σου αξία και η εμπειρία σου θα συμβάλλουν στην επίτευξη των στόχων της φετινής σεζόν».