Ηλιούπολη: Ανανέωσε ο Γκανέζος Άντο

Στην Ηλιούπολη και τη νέα σεζόν ο Γκανέζος επιθετικός Άντο.

Ηλιούπολη: Ανανέωσε ο Γκανέζος Άντο

Ο 22χρονος Γκανέζος επιθετικός, Εμάνουελ Ρόε Άντο συνεχίζει και τη νέα σεζόν στην Ηλιούπολη.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ηλιούπολη ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Εmmanuel Roe-Addo για 1 χρόνο.

Ο ταλαντούχος ακραίος επιθετικός εντάχθηκε στην ομάδα μας τον περασμένο Ιανουάριο πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις. Χαρακτηριστικό είναι πως σε 9 εμφανίσεις με τη φανέλα του «Ηλιου» πέτυχε 4 γκολ και μοίρασε μια ασίστ, καθιστώντας τον ένα πολύτιμο «εργαλείο» για τη φετινή σεζόν. Χαρακτηριστικότερο ήταν εκείνο κόντρα στην Athens Kallithea, με τον ποδοσφαιριστή να αποδεικνύει την κλάση του και την υψηλή τεχνική του κατάρτιση, παρά το νεαρό της ηλικίας του.

Ο 22χρονος Γκανέζος στράικερ, του έχει σημειώσει ήδη 5 συμμετοχές με την εθνική ομάδα της Κ20 πατρίδας του. Ξεκίνησε την καριέρα του στην Liberty Prof. στη Γκάνα, από όπου το 2019 μετακόμισε στην Πορτογαλία για την ομάδα της Vizela. Από εκεί, το 2021 πήρε μεταγραφή για τον Αστέρα Βλαχιώτη, όπου πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις και σημείωσε 1 γκολ σε 9 παιχνίδια, ενώ έως τον Δεκέμβριο του 2022 αγωνιζόταν στον Απόλλωνα Πόντου.

Η ΠΑΕ επενδύει στο μέλλον, κρατώντας στην ομάδα νεαρούς και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι αποτελούν τη βάση για το χτίσιμο μιας ανταγωνιστικής ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν».