Στον Καμπανιακό ο Ζαννάκης

Ο Μιχάλης Ζαννάκης υπέγραψε και ανακοινώθηκε από τον Καμπανιακό.

Στον Καμπανιακό ο Ζαννάκης

Παίκτης του Καμπανιακού και με τη… βούλα ο ακραίος επιθετικός Μιχάλης Ζαννάκης.

Η ανακοίνωση

«Η Διοίκηση του Καμπανιακού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Μιχάλη Ζαννάκη. Ο 23χρονος Ζαννάκης αγωνίζεται ως winger και ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στη Θεσσαλονίκη, ως μέλος της ακαδημίας του ΓΣ Ηλιούπολης και αργότερα του Ηρακλή. Το ντεμπούτο του στο ανδρικό ποδόσφαιρο το πραγματοποίησε τη σεζόν 2017/18, όταν με την ΑΠΕ Λαγκαδά σκόραρε 10 γκολ σε 25 συμμετοχές. Την επόμενη σεζον έγινε επαγγελματίας και μετακινήθηκε στον Αιγινιακό και το πρωτάθλημα της Β Εθνικής.

Έπειτα αγωνίστηκε ένα εξάμηνο στον Απόλλωνα Λάρισας στη Super League 2, ενώ τον Γενάρη μετεγγράφη στην Επισκοπή Ρεθύμνου, επιστρέφοντας στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής. Τελευταίος του σταθμός ήταν ο Μακεδονικός στον οποίον αγωνίστηκε για μια τριετία κερδίζοντας μαζί του την άνοδο στην Super League 2, στην οποία σημείωσε πέρσι 14 συμμετοχές στο Πρωτάθλημα και 1 στο Κύπελλο.

Η Οικογένεια του Καμπανιακού καλωσορίζει τον Μιχάλη Ζαννάκη και του εύχεται υγεία και μια επιτυχημένη αγωνιστική χρονιά».