Καμπανιακός: Πρώτη μεταγραφή ο Άγγελος Παπαστεριανός

Τον Άγγελο Παπαστεριανό απέκτησε ο Καμπανιακός.

Καμπανιακός: Πρώτη μεταγραφή ο Άγγελος Παπαστεριανός

Ο Καμπανιακός πρόσθεσε στο δυναμικό του τον έμπειρο Άγγελο Παπαστεριανό, ο οποίος αποτελεί και την πρώτη μεταγραφή για την ομάδα της Χαλάστρας.

Η ανακοίνωση

«Ανοίγει ο χορός των ανακοινώσεων των μεταγραφών για τον Καμπανιακό ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στην οποία ο Σύλλογος θα αγωνίζεται στο Πρωτάθλημα της Super League 2.

Όλο το καλοκαίρι η Διοίκηση και το Τεχνικό Team δουλεύουν ασταμάτητα ώστε αφενός να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα με το περσινό ρόστερ όσον αφορά ανανεώσεις και αποχωρήσεις παιχτών κι αφετέρου να προχωρήσουν σε προσεκτικές προσθήκες οι οποίες θα ταιριάξουν με την φιλοσοφία και τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας και θα την βοηθήσουν να έχει μια καλή παρουσία στο επερχόμενο Πρωτάθλημα. Μετά λοιπόν από αρκετές ανανεώσεις ποδοσφαιριστών που αποτελούσαν κομμάτια του βασικού κορμού του περσινού έμψυχου δυναμικού έφτασε η ώρα της ανακοίνωσης των παιχτών που θα έρθουν στην ομάδα για να πλαισιώσουν το ρόστερ.

Πρώτη μεταγραφή του Καμπανιακού στην εποχή Super League 2 αποτελεί ο Άγγελος Παπαστεριανός. Η Διοίκηση κατάφερε να έρθει σε συμφωνία με τον 32χρονο κεντρικό αμυντικό που την τελευταία διετία αγωνιζόταν στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης. Μια σπουδαία προσθήκη στην αμυντική γραμμή των Κόκκινων με έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά την κατηγορία έχοντας μεγάλο αριθμό συμμετοχών σε αυτήν.

Ο Άγγελος Παπαστεριανός αγωνίστηκε τα προηγούμενα χρόνια, μεταξύ άλλων, σε Απόλλων Πόντου, Ολυμπιακό Λευκωσίας, Άρη Λεμεσού, Καβάλα και φυσικά Ηρακλή Θεσσαλονίκης από όπου ξεκίνησε και την επαγγελματική του σταδιοδρομία.

Η οικογένεια του Καμπανιακού καλωσορίζει τον Άγγελο Παπαστεριανό και του εύχεται υγεία και μια επιτυχημένη αγωνιστική χρονιά».