Γιούχτας: Ανεβαίνει στη Super League 2, νέος τεχνικός διευθυντής ο Τουτζάρης

Ο Γιούχτας ανεβαίνει στην Super League 2 αντικαθιστώντας τον Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ αναλαμβάνει καθήκοντα τεχνικού διευθυντή στους κρητικούς ο Γιώργος Τουτζάρης

Γιούχτας: Ανεβαίνει στη Super League 2, νέος τεχνικός διευθυντής ο Τουτζάρης

Στον Γιούχτα πανηγυρίζουν για την άνοδο στην Super League 2, όπου θα αντικαταστήσουν τον Απόλλωνα Σμύρνης και ετοιμάζονται για να παρουσιαστούν ετοιμοπόλεμοι στην νέα κατηγορία. Στα πλαίσια αυτά, οι «πράσινοι» έχουν ήδη έρθει σε επικοινωνία με τον Γιώργο Τουτζάρη προκειμένου να αναλάβει καθήκοντα τεχνικού διευθυντή, καθώς διαθέτει εμπειρία και πλούσιο βιογραφικό, ώστε να στηρίξει την πορεία των κρητικών στη νέα κατηγορία.

Το 2013-14 αποτέλεσε τον Διευθυντή Λειτουργίας της ΠΑΕ Βέροια, η οποία αγωνιζόταν στη Σούπερ Λίγκα. Την επόμενη αγωνιστική περίοδο, είχε τον ίδιο ρόλο στην ΠΑΕ Άρης, βοηθώντας σημαντικά προκειμένου ο ιστορικός σύλλογος της Θεσσαλονίκης να θέσει τις βάσεις για την επιστροφή στην πρώτη τη τάξει εθνική κατηγορία. Το 2015-16 ξεκίνησε η συνεργασία του με τη Γουάντι Ντεγκλά της Αιγύπτου ως Σύμβουλος του προέδρου, Μάγκεντ Σάμι, ενώ από το 2017-’18 μέχρι το 2021-22 εκτελούσε χρέη γενικού διευθυντή στην ΠΑΕ Εργοτέλης. Τη σεζόν 2022-23 ήταν στην Κηφισιά, με την οποία πανηγύρισε την άνοδο στην Σούπερ Λίγκα ως γενικός διευθυντής του συλλόγου.