Απόλλων Πόντου: «Αν και «πρόσφυγες», ποτέ φιλοξενούμενοι»

Θερμές ευχαριστίες προς τον δήμο Πολυκάστρου εξέφρασε η διοίκηση του Απόλλωνα Πόντου  

Απόλλων Πόντου: «Αν και «πρόσφυγες», ποτέ φιλοξενούμενοι»

Η διοίκηση του Απόλλωνα Πόντου ευχαρίστησε θερμά τον δήμο Πολυκάστρου για την φιλοξενία στο προηγούμενο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής και αφήνει γέφυρες ανοικτές για ανάλογη συνεργασία στην επόμενη σεζόν. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Η ΠΑΕ Απόλλων Πόντου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια τον Δήμαρχο Παιονίας κ. Κώστα Σιωνίδη για την άριστη φιλοξενία προς την ομάδα μας την χρονιά που πέρασε.

Τόσο ο ίδιος ο κ. Σιωνίδης όσο και τα μέλη του ΔΣ του Δήμου, τα οποία επίσης ευχαριστούμε από την καρδιά μας, αγκάλιασαν με ιδιαίτερο ζήλο την προσπάθειά μας και έδειξαν υπέρμετρα δοτικοί και φιλόξενοι σε μια ομολογουμένως δύσκολη ποδοσφαιρική χρονιά που τελείωσε με επίτευξη του στόχου μας.

Το Πολύκαστρο και οι τοπικοί φορείς έδειξαν τόσο σε εμάς όσο και στις ομάδες που αγωνίστηκαν στο Δημοτικό Στάδιο τι σημαίνει ποντιακή φιλοξενία. Αν και «πρόσφυγες» από την φυσική μας έδρα , δεν αισθανθήκαμε ΠΟΤΕ φιλοξενούμενοι ! Η κοινή ποντιακή μας φλέβα απέδειξε πως ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Σας ευχαριστούμε για ΟΛΑ!»