Τέλος από την ΑΕΚ Β' ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος!

H AEK ανακοίνωσε ότι η συνεργασία της με τον τεχνικό της 2ης ομάδας Σωκράτη Οφρυδόπουλο λύθηκε και πλέον βρίσκεται σε διαδικασία ανεύρεσης του αντικαταστάτη του.

Τέλος από την ΑΕΚ Β' ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος!

Οι πληροφορίες που ...οργιάζαν τις τελευταίες ώρες περί αποπομπής του Σωκράτη Οφρυδόπουλου επιβεβαιώθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης (19/07) με την ΠΑΕ ΑΕΚ ν' ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον πρώτο στα χρονικά τεχνικό που κάθισε στον πάγκο της 2ης ομάδας του συλλόγου (σ. αφού η επιλογή του Βασίλη Τσιάρα «κάηκε» λόγω αντιδράσεων των φίλων του συλλόγου).

Πλέον κι ενώ πλησιάζει (αλλά δεν έχει αποσαφηνιστεί η ακριβής ημερομηνία της...) η έναρξη της προετοιμασίας της ΑΕΚ Β' αναμένεται να γίνει γνωστός ο διάδοχος του τεχνικού που πριν την έλευση του Ματίας Αλμέιδα είχε αναλάβει χρέη υπηρεσιακού στην πρώτη ομάδα.

Αναλυτικά το κείμενο της ανακοίνωσης.

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον μέχρι σήμερα προπονητή της ΑΕΚ Β Σωκράτη Οφρυδόπουλο.

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος ανέλαβε τα καθήκοντα του τον Ιούλιο του 2021, ενώ από την 1η Μαρτίου του 2022 έως το τέλος της σεζόν 2021-2022 πρόσφερε τις υπηρεσίες του ως προπονητής στην πρώτη ομάδα της ΑΕΚ.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ευχαριστεί τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο για την προσφορά του στον σύλλογο και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».