Αναγέννηση Καρδίτσας: Αποχώρησε ο Περικλής Αμανατίδης

Την αποχώρησή του από την τεχνική ηγεσία της Αναγέννησης Καρδίτσας ανακοίνωσε με γραπτή του δήλωση την Κυριακή (18/6) ο Περικλής Αμανατίδης.

Αναγέννηση Καρδίτσας: Αποχώρησε ο Περικλής Αμανατίδης

Στη γραπτή του δήλωση ο Περικλής Αμανατίδης αναφέρει για την αποχώρησή του από τον πάγκο της Αναγέννησης Καρδίτσας ύστερα από δυόμισι χρόνια:

«Ένα φανταστικό ταξίδι με την ομάδα της Αναγέννησης φτάνει, για μένα, στο τέλος. Μεγάλες στιγμές, ιστορικές νίκες, έντονα συναισθήματα συνθέτουν αυτό το ταξίδι. Ατέλειωτη δουλειά καθημερινά. Επί 2,5 χρόνια με καταπληκτικούς παίκτες τους οποίους ευχαριστώ έναν – έναν προσωπικά!

Με την αμέριστη συμπαράσταση του εμπνευστή και εγγυητή όλης αυτής της προσπάθειας, του Δημήτρη Παπαδημητρίου, που αποτελεί ελπίδα της Αναγέννησης για το όνειρο της super league. Θέλω να ευχαριστήσω και όλους τους συνεργάτες του προέδρου και ειδικά τους μετόχους κ. Κουτσιανά Νίκο και κ. Γιαννακό Δημήτρη που έχουν συνδρομή σε όλη αυτή την προσπάθεια.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δήμο και στους φορείς της πόλης για τη συμπαράσταση. Ευχαριστώ θερμά τους φίλους και οπαδούς της ομάδας, οργανωμένους και μη γι’ αυτόν τον αγώνα. Την πόλη Καρδίτσα που με την άψογη και ζεστή φιλοξενία με έκανε να αισθανθώ κι εγώ ένα κομμάτι της! Ευχαριστώ για όλα. Ευχαριστώ Καρδίτσα, ευχαριστώ ΑΣΑ».