Super League 2: Γλέντι παραμονής ο Απόλλων Πόντου στο Πολύκαστρο

Παρέμεινε στη Super Leaguer 2 ο Απόλλων Πόντου και οι παίκτες της ομάδας της Καλαμαριάς έκαναν πάρτι μετά την νίκη επί της Αναγέννησης Καρδίτσας στο Πολύκαστρο

Super League 2: Γλέντι παραμονής ο Απόλλων Πόντου στο Πολύκαστρο

Πολύ σκληρός για να πεθάνει αποδείχθηκε για μια ακόμη σεζόν ο Απόλλων Πόντου. Η ομάδα με το μικρότερο μπάτζετ στην κατηγορία, που ξεκίνησε την προετοιμασία πιο αργά από όλους και πέρασε το μεγαλύτερο μέρος του πρωταθλήματος στη ζώνη υποβιβασμού, κατάφερε και φέτος να την… σκαπουλάρει, ανανεώνοντας την παραμονή της στην Super League 2.

Στο καταληκτικό ματς της περιόδου που έδωσε και πάλι ως γηπεδούχος στο Πολύκαστρο του Κιλκίς, η ομάδα της Καλαμαριάς κέρδισε την ποιοτική Αναγέννηση Καρδίτσας με 1-0, χάρη σε γκολ του Εσαλό στο 29΄και διασφάλισε την παραμονή της, ενώ το τελευταίο εισιτήριο υποβιβασμού πέρασε στην Βέροια, παρά και την δική της νίκη επί του Ηρακλή Λάρισας.

Οι παίκτες του Απόλλωνα έστησαν πάρτι στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια του γηπέδου που τους φιλοξένησε φέτος και φώναζαν συνθήματα για την παραμονή και για την επίτευξη του στόχου που έκαναν πράξη κόντρα σε όλα τα προγνωστικά.