Κυπαρίσσης: «Έξω οι τοξικοί από την ΑΕΛ»

Να απαντήσει μέσω ανάρτησης του, στους φίλους της ΑΕΛ που κρίνουν τις εξελίξεις στην ομάδα θέλησε ο γενικός αρχηγός των «βυσσινί», Θωμάς Κυπαρίσσης. 

Κυπαρίσσης: «Έξω οι τοξικοί από την ΑΕΛ»

Αναφορικά με τις τελευταία εξελίξεις στο στρατόπεδο της ΑΕΛ, ο γενικός αρχηγός της ΠΑΕ, Θωμάς Κυπαρίσσης «ξέσπασε» στον προσωπικό του λογαριασμό στο διαδίκτυο, τονίζοντας τα παρακάτω:

«Καλό μήνα καταρχήν σε όλο τον κόσμο. Με αφορμή τα σημερινά δημοσιεύματα περί παρελθόντος του κυρίου Ελευθεριάδη και του κυρίου Τζενάμο αλλά και του ποδοσφαιριστή Νούνιες που το χειρίστηκα εγώ προσωπικά πριν από ένα μήνα περίπου έχω να πω τούτο:

έξω οι τοξικοί από την ΑΕΛ. όλοι οι κριτές των πληκτρολογίων, μιας πένας, ενός μικροφώνου που με περίσσια ιδιοτέλεια και χωρίς να γνωρίζουν την αλήθεια πυροβολούν την τιμή, το σεβασμό την ιστορία και τα τρόπαια-αστέρια αυτής της ομάδας θα με βρουν εμένα πρώτο προσωπικά απέναντι τους κυριολεκτικά. Έπειτα θα τους δικάσει και ο αγνός κόσμος της ομάδας που είναι πολλές χιλιάδες και σκληρός αλλά αληθινός κριτής. Θα μπει ένα τέλος σε αυτήν αρρώστια πολύ σύντομα. Πλησιάζει η ώρα. το δηλητήριο τους ας το κρατήσουν για αλλού...».