Super League 2: «Αυλαία» στον Β' Όμιλο με νίκη Καλαμάτας και ισοπαλία στα Χανιά

Η Καλαμάτα νίκησε με 3-0 τον Ο.Φ. Iεράπετρας, ενώ τα Χανιά αναδείχθηκαν ισόπαλα 1-1 με την ΑΕΚ Β' στα εναρκτήρια ματς της 28ης αγωνιστικής του Β' Ομίλου της Super League 2

Super League 2: «Αυλαία» στον Β' Όμιλο με νίκη Καλαμάτας και ισοπαλία στα Χανιά

Με δύο αναμετρήσεις του Β' Oμίλου, χωρίς ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον, σηκώθηκε η «αυλαία» της 28ης αγωνιστικής της Super League 2.

Στην Καλαμάτα η τοπική ομάδα επιβλήθηκε 3-0 του Ο.Φ. Ιεράπετρας, ενώ στα Χανιά την ίδια στιγμή τα τοπικά «δελφίνια» αναδεικνύονταν ισόπαλα 1-1 με την ΑΕΚ B'.

Οι «κιτρινόμαυροι» με κεφαλιά του Γεωργέα στο 89' ισοφάρισαν αλλά οι Κρητικοί (που προέρχονταν από «διπλό» στην Kηφισιά) κι είχαν προηγηθεί με σουτ του Τσέλιου (14') επεκτείναν το αήττητο τους στα 12 ματς.

Πριν την ισοφάριση (83') είχαν και δοκάρι με τον Μανουσάκη οι Κρητικοί.

Στην Μεσσηνία εξάλλου ένα ξέσπασμα στο τελευταίο ημίωρο έδωσε στη «μαύρη θύελλα» τη νίκη επί της ομάδας του Λασιθίου.

Αρχικά στο 63ο λεπτό ο Παπατόλιος έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Ρόβας έκανε το πλασέ αλλά η μπάλα σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι. Δευτερόλεπτα μετά, ο Τάτος έκανε το κόρνερ, ο Μπαξεβάνος πήρε την κεφαλιά αλλά και αυτή η προσπάθεια σταμάτησε στο δοκάρι.

Τελικά, στο 68' ο Ματέους με πλάσε νίκησε τον Νεόπουλο και έκανε το 1-0. Ο Τάτος θα μπορούσε να κλειδώσει τη νίκη αλλά ο νεαρός πορτιέρε της Ιεράπετρας απέκρουσε στο 74' την εκτέλεση του πέναλτι.

Τελικά, το 2-0 ήρθε από τα πόδια του Βασιλόγιαννη στο 77ο λεπτό, το οποίο σφράγισε και το τρίποντο των γηπεδούχων. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Πασάς στο 89ο λεπτό.