Ηρακλής: Ενεργοποιήθηκε η πρώτη αφαίρεση βαθμών, άμεσος κίνδυνος υποβιβασμού

Η πρώτη αφαίρεση τριών βαθμών επιβλήθηκε στον Ηρακλή για τα χρέη στον Μπόγκνταν Μάρα. Στις τρεις ποινές για την ίδια υπόθεση ο «γηραιός» θα υποβιβαστεί στην Γ’ Εθνική

Ηρακλής: Ενεργοποιήθηκε η πρώτη αφαίρεση βαθμών, άμεσος κίνδυνος υποβιβασμού

Η πρώτη προθεσμία αναφορικά με την διευθέτηση της οφειλής του Ηρακλή προς τον Μπόγκνταν Μάρα εξαντλήθηκε και η διοργανώτρια αρχή της Super League 2 επέβαλε ποινή αφαίρεσης ποινής τριών βαθμών στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Είναι η πρώτη από τις τρεις ποινές που μπορούν να επιβληθούν και στη συνέχεια θα ενεργοποιηθεί ο υποβιβασμός την Γ’ Εθνική.

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως οι «κυανόλευκοι» έχουν χρόνο μέχρι την επόμενη Πέμπτη (8/6) να καταθέσουν 220 χιλιάδες ευρώ στον λογαριασμό του πρώην Ρουμάνου παίκτη και η τελευταία ευκαιρία που θα έχουν θα είναι η μεθεπόμενη Πέμπτη 15 Ιουνίου. Η νομική υπηρεσία του Ηρακλή ξεκαθαρίζει πως θα προσφύγει και σε πολιτικά δικαστήρια, φθάνοντας μέχρι και στον Άρειο Πάγο, επιδιώκοντας να αναιρεθεί η αρχική απόφαση που ουσιαστικά οδηγεί στον αφανισμό της ομάδας, αφού δεν υπάρχουν χρήματα για να γίνει η σχετική πληρωμή.