Ηρακλής: Τιμωρήθηκε ο Κωστούλας

Ο Μάριος Κωστούλας κλήθηκε σε απολογία από την ΠΑΕ Ηρακλής και τιμωρήθηκε για τη συμπεριφορά του στον αγώνα με τον Διαγόρα.

Ηρακλής: Τιμωρήθηκε ο Κωστούλας

Η ΠΑΕ Ηρακλής κάλεσε σε απολογία από τον Μάριο Κωστούλα για την συμπεριφορά του στον αγώνα με τον Διαγόρα. Μετά την απολογία του, η διοίκηση αποφάσισε ότι με την συμπεριφορά του αυτή, έθεσε εαυτόν εκτός των πλάνων της ομάδας και θα ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα προπονήσεων μέχρι την λήξη της σεζόν.

«Η διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής κάλεσε σε απολογία τον Μάριο Κωστούλα για την συμπεριφορά του στον αγώνα με τον Διαγόρα Ρόδου. Ο ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, μετά την επίτευξη του δεύτερου τέρματός, της ομάδας μας, προέβη σε άσεμνη/εξυβριστική χειρονομία προς τον πάγκο της αντίπαλης ομάδας και αυτό το γεγονός προκάλεσε την αποβολή του.

Η διοίκηση της Ηρακλή αφού ζήτησε και την άποψη του προπονητή Σάκη Τσιώλη και μετά την απολογία του ποδοσφαιριστή αποφάσισε ότι με την συμπεριφορά του αυτή, έθεσε εαυτόν εκτός των πλάνων της ομάδας και θα ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα προπονήσεων μέχρι την λήξη της σεζόν.

Το ήθος και η ιστορία του Συλλόγου δεν μπορούν να ανεχθούν τέτοιους είδους συμπεριφορές και αυτή η απόφαση αποτελεί μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση», αναφέρει η ΠΑΕ Ηρακλής στην ενημέρωσή της.